Kurti për kërcënimin: Nuk ndjehem i rrezikuar

28 tetor 11:27

Kryeministri Albini Kurti ka folur për kërcënimin që ka marrë mbrëmë.

Ai ka deklaruar se nuk ndihet i rrezikuar nga ky kërcenim dhe se nuk e ka ndryshuar agjendën që e kishte të planifikuar.

“Unë nuk ndjehem i rrezikuar, por janë organet e sigurisë që i vlerësojnë rrethanat e caktuara, përndryshe unë as dje e as sot nuk e kam ndryshuar agjendën time”, ka deklaruar Kurti

Ai nuk ka dhënë detaje se për çka është kërcënuar dhe nga kush.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka marrë…