Kuvendi emëron anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë

17 prill 11:33

Kuvendi i Republikës së Kosovës ka emëruar nëntë anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC).

Në favor të këtyre anëtarëve kanë votuar 76 deputetë, dy kundër dhe tre kanë abstenuar.

Anëtarët e emëruar të këtij këshilli janë: Vjollca Krasniqi, Arta Jakupi, Rozafa Koliqi- Lila, Magdalena Ziola, Gazmend Luboteni, Herbert Amarto, Xhavit Dexha, Jefry Buter dhe Dukagjin Zeka.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka zhvilluar…