Kuvendi miraton raportin e Komisionit Hetimor për Energji

22 mars 14:56

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar raportin përfundimtar të Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike.

Ky projektligj është votuar nga 72 deputetë, prej të cilëve 69 kanë votuar për.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministrja e Italisë, Giorgia Meloni, ka thënë se i mbron…