Ky zëvendësministër del kundër kryeministrit për rritjen e pagave

21 dhjetor 23:57

Zëvendësministri i Zhvillimit Ekonomik, Gani Koci, ka dalë kundër vendimit të kryeministrit Ramush Haradinaj për rritje të pagës për stafin politik.

“Kryeministër, vendim shumë i padrejtë dhe jo i analizuar për ngritje pagash të stafit politik! Kjo mënyrë e përcaktimit të lartësisë së pagave është jashtë çdo logjike! Diku ngritje 100% e diku 10% !!!
Kuvendi duhet sa më parë të nxjerrë Ligjin për pagat e zyrtarëve të lartë shtetërorë”, ka shkruar zëvendësministri Gani Koci.

Image result for gani koci

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më parë çdo lajm që dyshohej se ishte i rremë…