Lajmi i fundit: Këtu mund të aplikoni për 100 euro shtesë

21 prill 11:07

Linku ku mund të aplikojnë punëtorët e sektorit privat për 100 euro shtesë të ndara nga Qeveria e Kosovës ndodhet në Administratën Tatimore të Kosovës.

Në këtë link i gjeni edhe të dhënat se çfarë kërkohet për aplikim në mënyrë që t’i merrni 100 euro.https: Këtu është vegëza e aplikimit 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njofuar se ka…