Limaj thotë se Nisma në 2017-n ishte partia më me ndikim në vend

04 janar 2018 | 10:15

Në vitin 2017 Kosova u përball me dy palë zgjedhje e rezultati ishte i habitshëm.

Në zgjedhjet e jashtëzakonshme partitë morën rezultat të habitshëm që as vet nuk e kishin pritur, e në zgjedhjet lokale pati fitues me rezultat të ngushtë.

Kryetari i Nismës, Fatmir Limaj, në një intervistë dhënë për lajmi.net, e konsideron vitin 2017 si vit të sekusesshëm për partinë e tij.

“Ne si nismë për Kosovë, këtë vit që po e lëmë prapa e shohim si një vit të suksesshëm për partinë Nisma edhe në planin institucional e shohim si një vit të suksesshëm. Kur po e flas këtë po e them nga mocioni që ka ngritur Nisma për Kosovën, e deri të proceset zgjedhore në zgjedhjet e përgjithshme dhe në zgjedhjet lokale, suksesi në këto zgjedhje tregon se Nisma për Kosovës e përmbyll vitin 2017 si vit të suksesshëm”, tha ai.

Limaj arritur të madhe të Nismës e konsideron edhe futjen në Kuvend dhe Qeveri, por edhe shtrirjen që e ka pasur në gjithë Kosovën.

“Futja në parlament e Qqveri, në zgjedhjet lokale kemi arritur të jemi në çdo këndë të Kosovës, dhe partia Nisma për Kosovën është shtri si parti nacionale në çdo cep të Kosovës”, ka thënë zëvendëskryeministri Limaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Bursat kryesore evropiane u mbyllën sot me rritje duke përfituar…