Macron hoqi orën e shtrenjtë në mes të emisionit teksa fliste për pagat minimale

24 mars 21:23

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, po përjeton, për shkak të reformave në pension, momentet ndoshta më të vështira për sa i përket situatës politike dhe sociale brenda vendit dhe qytetarë të shumtë e politikanë të opozitës përdorin çdo mundësi për të kritikuar punën e tij.

Një rast i tillë pasoi intervistën e presidentit francez për televizionin TF1, ku Macron foli për situatën aktuale të shtetit dhe pakënaqësitë e sindikatave. Ndër të tjera, një nga temat e diskutuara ka të bëjë edhe me qytetarët që kanë paga minimale.

Pikërisht në atë moment, teksa fliste për pagat minimale, Macron vendosi të hiqte orën e shtrenjtë dhe kjo u vu re nga analistë dhe politikanë të shumtë të cilët i dërguan Macronit një sërë kritikash.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shtegtime nëpër Atdhe (CCXXXIII) Shkruan: Berat Luzha Në bregun e…