“Magma Building” SH.P.K.

18 nëntor 13:42

“Magma Building” SH.P.K. me nr. të Biznesit 810076910, deklaron zvogëlimin e kapitalit nga 200000 (dyqindmijë) në 200 (dyqind) euro, adresa në Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dhjetëra miliona gaforre të kuqe kanë pushtuar rrugët dhe urat…