Mbahet takimi konsultues për formimin e komiteteve

12 janar 2018 | 16:07

Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Kaçanikut, Kemajl Murseli, ka mbajtur të premten takim konsultues me përfaqësuesit e partive politike në Kuvendin Komunal, me qëllim të formimit të Komitetit për Politikë dhe Financa si dhe Komitetin për Komunitete, të cilat janë obligative.

Në takim ishte i pranishëm edhe kryetari i Kaçanikut, Besim Ilazi dhe nënkryetari Ylber Bajra. Po ashtu, në këtë takim është diskutuar edhe për formën e përfaqësimit partiak në komitetet e Kuvendit Komunal të Kaçanikut.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
  Në kuadër të projektit të USAID-it për komunat transparente,…