Mban në shtëpi pesë krokodilë

09 dhjetor 2018 | 14:19

Krokodilët janë një prej specieve më të rrezikshme në planet. Ta mbash një të tillë si kafshë shtëpiake vë në rrezik jetën tënde dhe jo vetëm. Por një 60-vjeçare nga Australia ka treguar se mund të bashkëjetojë jo me një, por me pesë krokodilë. Ajo thotë se nuk ka aspak frikë nga krokodilët e vet.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Britania e Madhe mund të jetë “në ujëra të paeksploruar”…