Mbi 700 mijë euro u kursyen për një muaj në Kardiologjinë Invazive

01 mars 15:54

Funksionalizimi i Shërbimit të Kardiologjisë Invasive, në kuadër të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), ka bërë që vëllimi i punës të shtohet dukshëm.

Kjo ka ndikuar që pacientët mos të referohen për trajtim jashtë institucioneve publike shëndetësore, është thënë në njoftimin e QKUK-së.

Në raportin e fundit të Kardiologjisë Invazive, mes tjerash është theksuar se gjatë muajit shkurt janë kryer 192 koronarografi, 110 stentime dhe 57 raste të infarktit akut të miokardit.

Nga parallogaritja e shërbimeve të kryera gjatë kësaj periudhe, rezulton se buxhetit të shteti i janë kursyer 740.000 euro.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta, do të presë…