‘Mbreti’ i kështjellës së rërës

22 janar 2018 | 12:09

Marcio Mizael Matolias është një 44-vjeçar i cili në 22 vjetët e fundit jeton brenda një kështjelle rëre të rrethuar me libra dhe shkopa golfi, në një plazh të Barra de Tijuca në Rio de Zhaneiros, në Brazil.

Fqinjët dhe miqtë e tij e thërrasin “Mbreti”. Matolias ka shumë qejf kur pozon përpara kështjellës së tij me një skeptër në dorë.

Por, duke qenë se nuk ka pjesëtarë në “oborrin mbretëror”, 44-vjeçari i bën vetë të gjitha rregullimet e pallatit të tij prej rëre.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Marcio Mizael Matolias është një 44-vjeçar i cili në 22…