Më 12 nëntor Shoqata e Intelektualëve “Jakova” shënon 20-vjetorin e themelimit

10 nëntor 21:14

Me rastin e 20-vjetorit të themelimit të Shoqatës së Intelektualëve “Jakova”, më 12 nëntor do të mbahet një oragnizim në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi”, në orën 13:00.

Me këtë aktivitet pjesëmarrësit do të ndëgjojnë dy kumtesa që kanë në fokus temën bosht “Kosova dhe shqiptarët në udhëkryq” dhe atë nga dy emra të njohur prof.dr. Afrim Blyta dhe prof.dr. Azis Pollozhani, ndërsa në pjesën solemne do të ndëgjojnë muziken që kultivon Grupi “Ashikët”.

Ndërsa për publikun po në Pallatin e Kulturës do të jetë e hapur nga ora 12:30 video-foto ekspozita.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3cynDYUSwZ3cNOYZVmqhws53dqxXgbYj_hqNLB8_H0woPBV43MAh8-wBI&v=J8xdwoBprY8&feature=youtu.be