Më 25 nëntor Shoqata e Intelektualëve “Jakova” organizon akademi përkujtimore për Sefedin Fetiun

20 nëntor 2023 | 22:00

Shoqata e Intelektualëve “Jakova” më 25 nëntor organizon akademi përkujtimore për shkrimtarin dhe studiuesin e dalluar të letërsisë, Sefedin Fetiun.

Akademia do të mbahet në Bibliotekën e Qytetit, Gjakovë, në sallën “Teki Dervishi”, në orën 11:00.

Folës do të jenë Arben Hoxha, Resmije Kryeziu dhe Kadrush Radogoshi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përzgjedhësi Primozh Gliha dhe kapiteni Fidan Aliti janë paraqitur në…