Mërgimtari Hasim Mazreku ndihmon QKMF-në ‘Shpëtim Robaj’

15 qershor 2020 | 15:13

Mërgimtari Hasim Mazreku nga Komuna e Malishevës, i cili punon në Bremen të Gjermanisë, njihet si humanistë i madh. Kësaj radhe, sikur edhe më parë, ai ka ndihmuar shumë institucione sportive e klube të futbollit, me topa e ndërresa si dhe mjetet tjera si dhe ka sjellë karroca për nevojat e personave me nevojat të veçanta, ndërsa të hënën ka ndihmuar me paterica Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) “Shpëtim Robaj” në Malishevë.

Këtë donacion e ka pranuar drejtori i Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Liridon Hoti dhe drejtori i QKMF-së, Nuhi Moria.

Hoti dhe Morina kanë falënderuar donatorin Hasim Mazreku, për ndihmat në vazhdimësi dhe përkujdesjen për nevojat e QKMF-së.

“Kjo ndihmë me këto mjete do t’u shërbej qytetarëve të cilët do ta kanë nevojën e përdorimit të tyre, si dhe për institucionin kjo ndihmë është mese e duhur, në kohë të duhur, prandaj po dëshmohet se mërgimtarët tanë, kur është në pyetje vendlindja dhe qytetarët e institucionet e saja, gjithherë e kanë ndihmuar dhe do ta ndihmojnë edhe në të ardhmen”, ka njoftuar Komuna e Malishevës.

Sipas këtij njoftimi, Hasim Mazreku, ka thënë se do të angazhohet në vazhdimësi që ta ndihmojë edhe më tutje Komunën e Malishevës. “Do të organizohem edhe më shumë në mërgim dhe do t’i dalim në ndihmë, Malishevës dhe qytetarëve tanë, në shumë kërkesa të tyre”, ka thënë Mazreku.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mesfushori Luka Modriq është i bindur se edhe dy vjet…