MFPT filloi shpërndarjen e tabletëve për punonjësit e Qendrave për Punë Sociale

10 korrik 2024 | 15:02

Në kuadër të procesit të digjitalizimit të shërbimeve, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve filloi të mërkurën shpërndarjen e tabletëve për punonjësit e Qendrave për Punë Sociale në Rajonin e Prishtinës.

Shpërndarja e tabletëve ka për qëllim garantimin e efikasitetit të zbatimit të projektit të pilotimit të asistencës sociale.

Në takim ishin të pranishëm më shumë se 50 punonjës të QPS-ve ku u informuan më në detaje lidhur me zbatimin e projektit të pilotimit të asistencës sociale.

Shpërndarja e tabletëve do të vazhdojë edhe në ditët në vijim me punonjësit e QPS-ve në rajonet tjera të Kosovës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lionel Messi ka gjetur golin e parë me Argjentinën në…