Ministria e Zhvillimit Rajonal me sesion informativ rreth granteve

11 janar 15:31

Ministria e Zhvillimit Rajonal ka njoftuar së shpejti do të lansojë skemën e radhës për grante për biznese dhe startup.

Me qëllim të informimit më të mirë të aplikuesve do të organizohen sesionet informuese pastaj do të lansohet edhe thirrja menjëherë pas sesioneve.

“Thirrja e radhës do të lansohet përmes platformës SMAED online platforma qeveritare, dhe aplikimi do të bëhet vetëm online. Gjatë sesioneve informuese aplikantët potencial do të njoftohen për mënyrën e regjistrimit në SMAED dhe për kriteret e thirrjes dhe mënyrën e aplikimit. Andaj, ju ftoj të gjithëve të merrni pjesë në këtë sesion informativ më 15.01.2019 e martë, në kuvendin komunal/ Komuna e vjetër, nga ora 11:00”, bëhet me dije në njoftimin për media të kësaj ministrie.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nismës Socialdemokrate, degës në Prizren i janë bashkuar të premten…