Ministrja dhe ambasadori angazhojnë konsulent me ‘pagë’ 7 500 euro në muaj

21 nëntor 2023 | 15:06

Gani Jakupi merr 7 500 euro pagë mujore nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, e cila drejtohet nga Donika Gërvalla.

Ai jeton në Spanjë, por është angazhuar nga ambasadori i Kosovës në Bruksel, Agron Bajrami, si “këshilltar i jashtëm për çështje kulturore dhe mediatike”.

Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, e udhëhequr nga Donika Gërvalla, nuk i janë dashur as dy javë për ta gjetur një “super-konsulent” me emrin Gani Jakupi për ta këshilluar Ambasadën e Kosovës në Bruksel, lidhur me çështje që kanë të bëjnë kryesisht me diplomacinë publike dhe kulturore.

Në qershor të këtij viti, Ministria e Donika Gërvallës, nëpërmjet një vendimi të cilin e posedon “Periskopi” dhe mund t’i shihni më poshtë, ia ka deleguar kompetencat e negociimit të një kontrate për “super-konsulentin”, ambasadorit të Kosovës në Bruksel, Agron Bajrami.

Shkrimin e plotë mund ta lexoni: KËTU

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Muharrem Ramë Morina, shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së…