Mosprofesionalizmi i drejtuesit të Tankës përfundon si mos më keq

09 nëntor 13:19

Kur shikojmë një tank të ecë mendojmë vetëm fuqinë dhe madhështinë e tij, por askujt nuk i shkon mendja se edhe këto mjete kanë ‘pikat’ e tyre të dobëta.

Tanket konsiderohen si ndër mjetet më të fuqishme të një ushtrie, por për drejtimin e tyre nevojitet njerëz të specializuar.

Pasi në të kundërt këto armë të fuqishme do të përfundojnë si më poshtë, ende pa filluar lufta.

Shikoni këto foto ku tanket prej mosprofesionalizmit të drejtuesve të tyre kanë përfunduar si mos më keq, madje edhe me poza qesharake.

Lajme të sponsorizuara