MPB-ja licencon OJQ-në “TURKOS”

27 maj 15:54

Pas kërkesës së parashtruar dhe plotësimit të dokumentacionit të nevojshëm, Ministria e Punëve te Brendshme e Republikës së Kosovës, sot ka licencuar OJQ-në, Organizatën për bashkëpunim ekonomik dhe kulturor mes Kosovës dhe Turqisë me emrin TURKOS.

Kryetar i Bordit të OJQ-së është zgjedhur Faton Hasani biznesmen nga Ferizaj, pronar i kompanisë Alwera Invest ndërsa Drejtor Ekzekutiv znj. Albina Bytyqi Emini.

Qëllimi i organizatës është intensifikimi i marrëdhënieve ekonomike dhe kulturore mes Kosovës dhe Turqisë.

Cert-Organizata-për-Bashkëpunim-Ekonomik-Kosovë-Turqi OBE-TURKOS

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka takuar rastësisht vëllanë e…