MPMS-ja certifikon 164 punëkërkues të rinj për ndërmarrësi

08 shkurt 10:57

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), e mbështetur nga GIZ-i ka bërë certifikimin e 164 punëkërkuesve të rinj që kanë ndjekur trajnimin e ndërmarrësisë në kuadër certifikimit të programeve të vetëpunësimit.

Ministri i MPMS-së, Skënder Reçica, ka bërë shpërndarjen e certifikatave për përfituesit e këtij trajnimi.

Reçica ka theksuar se me këtë projekt do të krijohen 50 ndërmarrje dhe do të përfitojnë mbi 300 familje në vend.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nënpresidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), Mike Pence,…