MSh-ja lanson nesër doracakun e monitorimit dhe vlerësimit të SSSh-së

08 mars 10:51

Ministria e Shëndetësisë (MSh) nesër (e premte) lanson doracakun e monitorimit dhe vlerësimit të Strategjisë Sektoriale të Shëndetësisë (SSSh) 2017-2021.

Sipas një njoftimi të MSh-së, aktiviteti i lansimit të këtij dokumenti, në të cilin do të marrin pjesë zyrtarët më të lartë të shëndetësisë dhe ekspertë ndërkombëtarë të procesit të monitorimit dhe vlerësimit, do bëhet orën 10:00 në “Hotel International Prishtina” (në Veternik).

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës…