Muharremaj: Do të investojmë në të gjitha fshatrat e Suharekës

09 janar 2019 | 13:47

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, është zotuar se do të angazhohet për gjetjen e mundësive për investime në të gjitha fshatrat e kësaj komune. Ai u ka thënë banorëve të fshatit Nishor se është i përkushtuar në punë dhe se do ta mbajë fjalën e dhënë.

“Angazhimi im do të jetë i vazhdueshëm, në gjetjen e mundësive për investime në të gjitha fshatrat e Komunës së Suharekës. Sot u takova me banorët e fshatit Nishor për të diskutuar mbi investimet e ardhshme që ka nevojë dhe për rregullimin e infrastrukturës në shumë sektore. Jam i përkushtuar në punë dhe do ta mbajë fjalën”, ka thënë Muharremaj pas këtij takimi me banorët e fshatit Nishor.

/Epoka e re/

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kompania “Pastrimi” në Drenas ka njoftuar të gjithë qytetarët e…