Myslimanë dhe katolikë kremtojnë bashkë festat fetare në Kabash

31 korrik 21:09

Në fshatin Kabash të Vitisë fare pranë njëra-tjetrës janë xhamia dhe kisha. Po aq të afërt aty janë edhe njerëzit e të dyja besimeve fetare, myslimanë dhe katolikë, të cilët në çdo festë fetare shkojnë te njëri-tjetrit për urime dhe përgëzime. Megjithatë, këtë vit kanë uruar nga distanca dhe me pajisje teknologjike.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSh) ka njoftuar për një numër…