NASA dërgon minj në hapësirë

18 prill 11:21

NASA ka dërguar minj në dhjetëra misione në hapësirë që nga viti 2014. Në mënyrën e tyre, astronautët brejtës po kontribuojnë në përpjekjen e njerëzimit për ta eksploruar Marsin. Përpara se NASA të dërgojë njerëz në udhëtimin e gjatë drejt planetit të kuq, fillimisht dëshiron t’i zbulojë efektet që jep qëndrimi i gjatë në mikrogravitet. Dhe tani NASA publikoi rezultatet e raportit të tij për një grup minjsh që kaluan 37 ditë në hapësirë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një ndërtues në Indinë qendrore ka mbijetuar për mrekulli pasi…