Ndërtimi i trotuarit, zgjidhet kontesti mes komunës dhe Stacionit të Policisë në Deçan

02 nëntor 12:33

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj ka njoftuar se është zgjidhur tashmë kontesti për ndërtimin e trotuarit të stacionit të Policisë.

“Më në fund një punë e mirë për Deçanin, që ka të bëjë me ndërtimin e trotuarit të Stacionit të Policisë, kontest tashmë i zgjidhur pas një viti. Falënderoj të gjithë akterët që bënë të mundur implementimin e këtij projekti”, ka shkruar Ramosaj në “Facebook”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Grupi parlamentar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) e…