Në Bursa të Turqisë mbahet Festivali Ndërkombëtar i Fëmijëve

19 prill 2018 | 14:25

Edicioni i 40 i Festivalit ndërkombëtar të TRT-së për Fëmijët 23 prilli këtë vit organizohet në qytetin e Bursës me pjesëmarrjen e 800 fëmijëve nga 40 vende të ndryshme të botës.

Në kuadër të aktiviteteve që vazhdojnë fëmijët gjejnë rastin të njihen nga afër me gjuhën dhe kulturën e njëri-tjetrit.

Fëmijët do të qëndrojnë në Turqi nga 23 deri më 27 prill.

Gjithashtu fëmijët do të marrin pjesë edhe në ceremoninë që do të organizohet enkas me këtë rast në Kompleksin Presidencial në Ankara. (Trt)

Festivali i Fëmijëve 23 Prilli Festivali i Fëmijëve 23 Prilli Festivali i Fëmijëve 23 Prilli Festivali i Fëmijëve 23 Prilli Festivali i Fëmijëve 23 Prilli Festivali i Fëmijëve 23 Prilli Festivali i Fëmijëve 23 Prilli Festivali i Fëmijëve 23 Prilli Festivali i Fëmijëve 23 Prilli Festivali i Fëmijëve 23 Prilli

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Liderët e Gjermanisë dhe Francës do të takohen të enjten…