Në Göppingen themelohet këshilli inicues për themelimin e nëndegës së PDK-së

27 nëntor 23:18

Sot u themelua këshilli inicues për themelimin e nëndegës së PDK-së në Göppingen.

Me ç’rast edhe u zgjodhën edhe organet udhëheqëse të këshillit:

z. Leon Duhanaj – kryetar

z. Rexhep Murseli -nënkryetar

z. Hysni Musliu    nënkryetar dhe arkatar

– z.Vehbi Tahiraj-sekretar

znj. Flaka Spaqi –  anëtare

z. Hamit Kabashi  – anëtar

z. Bashkim Shala – anëtar

z. Albian Fetaj – anëtar

z. Agron Osmani – anëtar

Sot me datë 27.11.2022 në Eislingen /Fils, përkatësisht Göppingen,  u mbajt tubim nismëtar.

Tubimin e hapi z. Leon Duhanaj, falënderoi të pranishmit dhe mbajti një fjalë rasti, me ç’rast bëri edhe shpalosjen e platformes së PDK-së për Diasporën si dhe njoftoj të pranishmit për aktivitetin e gjertanishëm të PDK-së në diasporë, përkatësisht në Baden-Württemberg  të Gjermanisë.

Në tubim borën pjesë rreth 30 të pranishëm me ç’rast edhe u bë regjistrimi i anëtarëve të ri.

Në tubim morën pjesë edhe përfaqësues nga këshilli inicues për degën e Baden-Württemberg  i përfaqësuar nga:

z. Naser Sadiku – nënkryetar

z. Ekrem Rama – nënkryetar

znj. Rilinda Gega – Sekretare

znj. Egzona Veliu – anetare

z. Ramë Sejdiu – anëtar

Në emër të këshillit nismëtar për Baden-Württemberg,  tubimin përshëndeten z. Naser Sadiku dhe znj. Rilinda Gega.

Si konkluzion, përpos zgjedhjes së kryesisë u shkëmbyen ide për organizim me cilësorë  në diasporë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Peja ka fituar derbin e javës së 12-të të Prince…