Në kuadër të takimeve promovuese të Unionit, dje u mbajt tryeza me afaristët e rrethit Koblenz dhe Lahnstein.

25 qershor 23:59

Pjesmarrës nga Kryesia ishte Kryetari Nazmi Viqa i shoqëruar nga nënkryetarët, Gani Nuha dhe Zenun Krasniqi, drejtori i financave, Vllaznim Kelmendi dhe sekretari, Nexhmedin Veliqi.
Poashtu Kryesia ishte e shoqëruar nga Koordinatorët e Unionit nga pjesët e ndryshme të Gjermanis.

Në takim u shfletue rrugëtimi i Unionit që nga fillimi, projektet, organizimet, promovimi i vizionit dhe agjenda e planifikuar për pjesën e dytë të vitit 2022.

Gjatë takimit u bashkëbisedue për temat të ndryshme nga fusha e ekonomisë dhe afarizmit. Ndër tjera tema u shtjellua përparësia e antarsimit në Union, rrjetizimi i afaristëve dhe mundësia e bashkëpunimit të antarve në projektet e përbashkëta.
Afaristët pjesmarrës e prezentuan fillimisht afarizmin që e ushtrojn aktualisht dhe pritjet e tyre ndaj Unionit pasë antarsimit të tyre.
Në përmbyllje të takimit Unioni u pasurue edhe me dhjetra antarë të rinj, të cilëve përzemërsisht ju dëshirojm mirë se ardhje në Union dhe fillim të mbarë bashkëpunimi me antarët tjerë të Unionit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Faza e përgatitjes në kampin e vajza është duke shkuar…