Nënshkruhet vendimi për subvencionimin e 201 familjeve skamnore për blerjen e drunjve

13 dhjetor 15:09

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se kryetari Shpend Ahmeti ka nënshkruar vendimin që të ndajë subvencione për blerjen e drunjve për ngrohje për 201 familje me situatë të rëndë socio-ekonomike.

“Pak ndihmë për ata që kanë nevojë shumë! Kryetari Shpend Ahmeti ka nënshkruar vendimin, që përmes Drejtorisë së Mirëqenies të ndajë subvencione për blerjen e drunjve për ngrohje për 201 familje me situatë të rëndë socio-ekonomike. Të gjitha këto familje janë pjesë e skemës së asistencës sociale dhe shpresojmë se kjo ndihmë do të iu ndihmojë dhe lehtësojë sadopak jetesën në këta muaj të ftohtë të dimrit”, ka njoftuar Komuna e Prishtinës.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Për shënimin e Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj…