Nëntë zakonet që kanë njerëzit e mençur

18 janar 22:23

Ndërsa ne praktikojmë në palestër për të qëndruar në formë dhe për të fuqizuar muskujt, ka edhe ushtrime për të forcuar aftësitë mendore.

Ju shkoni në palestër dhe trajnoni muskujt tuaj, shkoni ose ecni për t’u bërë më të qëndrueshëm, por çfarë duhet të bëni për të forcuar trurin tuaj?

Fuqizimi i trurit tuaj jo vetëm që do ta shpejtojë kujtesën tuaj, por do t’ju ndihmojë të mësoni më shpejt.

Nëntë zakonet që kanë njerëzit e mençur:

  • Zgjedhin shoqërinë
  • Flenë mjaftueshëm
  • Lexojnë dhe vetëm lexojnë
  • I kushtojnë rëndësi ushqimit
  • Luajnë lojëra
  • Mbajnë ditar
  • Janë aktiv fizikisht
  • Shkruajnë me laps
  • Nuk i përmbahen rutinës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gerard Pique rinovoi kontratën e tij me Barcelonën, duke e…