Nis ndërtimi i trotuareve në lagjen “Dardania” të Gjilanit

30 shtator 17:07

Komuna e Gjilanit ka filluar të hënën ndërtimin e trotuareve në lagjen “Dardania”, kosto e të cilave është afro gjysmë milioni euro.

Në fillimin e punimeve ka marrë pjesë nënkryetari i Komunës së Gjilanit, Arbër Ismajli, dhe drejtori i Shërbimeve Publike, Naser Korça.

Nënkryetari Ismajli ka thënë se ndjehet jashtëzakonisht mirë që ky projekt ka filluar të implementohet, e që do të ndikojë në qarkullimin sa më të mirë të qytetarëve atje.

Ismajli ka njoftuar se përpos këtij projekti të rëndësishëm, Komuna e Gjilanit po vazhdon me investimet e mëdha në kuadër të katërshes së madhe infrastrukturore, në qytet dhe fshatra, përkatësisht në ndërtim të rrugëve, trotuareve, ndërtim të sistemit të ujësjellësit, kanalizimit e ndriçimit.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kuvendi i Komunal i Ferizajt ka miratuar projektbuxhetin e kësaj…