Nisin investimet në qytetin e Rahovecit

08 shkurt 2018 | 12:00

Kanë nisur punimet në lagjen e Epërme në qytetin e Rahovecit për rregullimin e një trafo të energjisë elektrike si dhe vendosja e gypave të betonit në kanalin e hapur.

“Po ashtu, kanë vazhduar punimet edhe për evitimin e problemeve me kanalizim fekal që përshkon aksin rrugorë nga qyteti i Rahoveci me fshatin Drenoc. Tani e tutje nuk do të ketë më probleme me kanalizim për banorët të cilët kanë pasur probleme të deri më tani”, është bërë me dije në njoftimin e komunës së Rahovecit.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkupi dhe Athina po intensifikojnë kontaktet diplomatike, me qëllim zgjidhjen…