Një epokë e re e Galaxy AI po vjen

10 nëntor 2023 | 13:41

Internet i disponueshëm kudo. Një aparat fotografik në xhepin tuaj. Dhe më pas, inteligjenca artificiale përmirëson jetën tuaj të përditshme.

Samsung Galaxy ndihmoi në demokratizimin e aksesit në internet dhe i ktheu kamerat në një mjet komunikimi pa të cilin nuk mund të jetojmë. Edhe pse të gjithë sytë janë te AI, disa nga përfitimet më të mira të saj nuk kanë ardhur ende tek teknologjia celulare. Por Galaxy është gati ta ndryshojë këtë.

Asnjë kompani nuk mund të shfrytëzojë potencialin e AI si Galaxy. Pse? Sepse Galaxy e vendos këtë potencial në pëllëmbën e dorës. E krijuar për të fuqizuar të gjithë, kudo, Galaxy AI është inteligjencë universale në telefonin tuaj siç nuk e keni parë kurrë më parë. Në të gjitha vendet që ka më shumë rëndësi, nga komunikimi pa pengesa, tek produktiviteti i thjeshtuar, tek kreativiteti i pakufizuar, Galaxy po ofron mundësi të reja.

Galaxy AI është një përvojë gjithëpërfshirëse e inteligjencës artificiale celulare, i zhvilluar në Samsung dhe  AI i bazuar në cloud, i mundësuar nga bashkëpunimi i Samsung me industri të ngjashme.

Kjo risi do të transformojë përvojën e përditshme celulare të përdoruesve, duke ofruar lehtësira dhe mbështetje në sigurinë dhe privatësia e Galaxy.

Për të kuptuar zhvillimin që kanë pësuar smartphone-t, mjaftën të kujtojmë se ata u krijuar vetëm për të telefonuar njëri-tjetrin. Përkthimi i telefonatës i gjeneruar nga inteligjenca artificiale (AI Live Translate Call) së shpejti do t’uofrojë përdoruesve  më të fundit Galaxy AI një përkthyes personal sa herë që u nevojitet. Për shkak se është i integruar në veçorinë e thirrjeve kombëtare, vështirësia e përdorimit të aplikacioneve të palëve të treta është eliminuar. Përkthimet audio dhe tekst do të shfaqen në kohë reale ndërsa flisni, duke e bërë thirrjen e dikujt që flet një gjuhë tjetër po aq të thjeshtë sa aktivizimi i titrave kur transmetohet një shfaqje. Falë Galaxy AI të integruar në pajisjen tuaj, bisedat private nuk largohen kurrë nga telefoni juaj.

Pritet që nga  fillimi i  vitit të ardhshëm, Galaxy AI do të na sjellë më pranë në një bote ku komunikimi është më i lehtë dhe më produktiv se kurrë.

Përfitimet e inteligjencës artificiale që ndryshon botën dhe jetën tuaj.

“Teknologjia celulare ka një fuqi të jashtëzakonshme për të mundësuar lidhjen, produktivitetin, kreativitetin dhe shumë të tjera për njerëzit në mbarë botën, por deri më tani, ne nuk e kemi hasur me munësitë që AI arrin të ofrojë,” tha Wonjoon Choi, EVP dhe Shef i R&D. , Mobile Experience Business. “Galaxy AI është oferta jonë më gjithëpërfshirëse e inteligjencës deri më sot dhe do të ndryshojë përgjithmonë mënyrën se si i shikojmë telefonat tanë.”

Përvoja të reja që fuqizojnë lidhjen reale dhe hapin mundësi të reja direkt nga telefoni juaj. Ky është premtimi i Galaxy.

Kjo është vetëm një paraqitje e shkurtër e asaj që pritet të vijë. Galaxy AI do të ndryshojë botën dhe jetën tuaj, kështu që përgatituni për një epokë të re të inteligjencës artificiale celulare.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sulmuesi Mirlind Daku është ftuar nga Kombëtarja e Shqipërisë për…