Një pamje ajrore nga plazhi i Durrësit, i stërmbushur me pushues në këto ditë të nxehta. Fotoja është publikuar nga LSA.

10 korrik 11:25

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një gjyq ka bërë realitet ëndrrën e nipërve dhe mbesave…