Një pendë e vetme e këtij zogu kushton hiq me pak se 10 000 dollarë

11 qershor 12:07

A e keni menduar ndonjëherë se një pendë e vetme kushton 10.000 dollarë? Ja që është realitet.

Pendët e zogut Huia përdoreshin dikur për të dekoruar veshjet e kryetarëve të fiseve Maori.

Kjo ishte tradita, por tashmë koha ka shkuar. Zogjtë Huia tani janë zhdukur, kështu që pendët që janë mbledhur prej tyre janë shumë të rralla.

Këto janë konsideruar të jenë pendët më të vlefshme në planet. Nëse jeni një koleksionist dhe mund të zotëroni një pendë të vetme të zogut Huia, nxitoni se nuk keni për tu zhgënjyer asnjëherë. Vlera e tyre sa vjen e rritet në treg.

Shitja më e fundit e një pende të zogut Huia u zhvillua në një ankand në Zelandën e Re. Dhe mos harroni: 10.000 USD, një e vetme!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me kërkesë të Komitetit Ndërministror për Kompleksin Memorial “Adem Jashari”…