Një vit nga inaugurimi i rafinerisë së vajit Floil!

09 nëntor 15:28

Një investim i madh që po vinte për herë të parë në vendin tonë, me teknologjinë e fundit që të sjell cilësinë më të lartë, morri  formën finale, në nëntorin e vitit 2017.
Më 9 nëntor, në Gjilanit, u përurua edhe rafineria e vajit të vetëm vendor, Floil, që mori vëmendje edhe në vende të rajonit.

E destinuar që të garantoj cilësi falë recetës italiano-gjermane, zhvillim ekonomik, pak kohë iu deshtë vajit Floil, që të jetë produkti më i mirë për kuzhinën tuaj duke bërë që të jetë fuqishëm në treg dhe të festoj një vjetorin e inaugurimit.

E shtrirë në të gjitha vendet e rajonit, vaji nga Kosova gjendet edhe në tregjet e vendeve evropiane e më gjerë.

Pa kolesterol

I rafinuar 100%

Pa aromë gjatë fërgimit

Me vitaminë K dhe E

Janë cilësitë që i dhanë sukses të madh vajit Floil dhe e bënë të pakonkurrueshëm më treg. Rafineria Floil është rafineria e parë për prodhimin e vajit ushqimor në Kosovë! Vaji Floil u lansua në vitin 2017, kurse produktin tani mund ta gjeni në tregun rajonal dhe në atë botëror.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përzgjedhësi i Kombëtares së Kosovës, Bernard Challandes ka publikuar listën…