Një vizitë në shtëpinë e Demaçit, kur e kaploi sëmundja e fundit

26 shkurt 19:22

Nga: Ismail Syla

Një nga hapat e parë të Kryeministrit Thaçi, dëshmi e natyrës së tij humane dhe atdhetare, ishte vendimi që simboli i qëndresës shqiptare, Adem Demaçi të përkrahej institucionalisht me një shumë të caktuar financiare në ditët e pleqërisë.

Përpos këtij akti simbolik, një nga veprimet tjera humane të Kryeministrit Thaçi, ishte edhe kompenzimi i ditëve të kaluara në burgjet jugosllave të ish të burgosurve politikë të Kosovës pas Luftës së Dytë Botërore.

Po ashtu, tregues i respektit institucional për ata që sakrifikuan për lirinë e Kosovës është edhe përkrahja financiare e vazhdueshme e familjeve të dëshmorëve, invalidëve dhe vetaranëve të luftës së UÇK-së.

Etj. etj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nga: Bedri Islami Prej kohe kam dashur të tregoj një…