Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

09 gusht 16:33

11.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llausha  (Kodi: 14000013) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 2.

NS 220/35/10[kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 1 (kodi: 14000009)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Koliqi(kodi: 14016002) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Prizren

1.

NS 110/10 [kV]  Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Malsia e re(kodi: 31000030) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Gjilan

1.

NS 35/10[kV] Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Tërpeza (kodi: 61065012)  nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave 12m dhe izolatorëve të tensionit të mesëm.

NS 110/10 [kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bresalci (kodi 63000010) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, dhe  Zhegovci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me te betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

Ferizaj

 

Nga  TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

TR 2 110/10kV (J06) dhe TR 3 110/10kV (J15) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10 kV  prej orës 11:00  deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë),  Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë),  Hamëz Jashari (një pjesë),  Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë),  Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretëresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefan Gjeqovi, Skendërbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi, 1 Maji, Adem Jashari, Avdi Kelmendi, Boro Vukmiroviq (një pjesë),  Gjergj Fishta, Hamëz Jashari (një pjesë), Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Gjergj Fishta, Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Magj. Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), MagjistraljaLipjan-Prishtinë (një pjesë). Fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni), Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan, D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë, Akllap (lagja e Akllapit) (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagja e Akllapit) (një pjesë), Lagjja e Burimit, Lagjja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magjstralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë, Qallapeku (një pjesë), Lagja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), Gjyteze (Grackë e vjetër), Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë), Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugaxhi, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), si dhe rrugët: Bajram Gashi (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, Qamil Olluri (një pjesë), Sadik Shala dhe Shën Flori, Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan,  Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll, Bonita, Coca Cola, Graniti SHPK dhe Dajti.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.

NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pylltaria (kodi: 40043004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: 2 Korriku, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe UÇK; fshatrat: Drenogllavë (një pjesë), Dushkaja (një pjesë), Gjurgjedell, Korbliq, Llanishtë dhe Runjevë si dhe një pjesë e Kaçanikut.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe  izolatorëve, riparimi i shtyllës.

3.

NS 35/10[kV] Ferizaji III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Varoshi (kodi: 40042005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe  izolatorëve, riparimi i shtyllës.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 [kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qirezi  (kodi: 74000004)     prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Baks, Dashevc (një pjesë),Gllanasellë, Godanc, Godanc – Lagja: Berbatovci dhe Gërguri,  Gradicë, Gradicë – Lagja: Bardhi, Dervisholli, Fazliu, Muja, Selmani, Sukaj dhe Uka, Kozhicë, Krasaliq, Krasmirovc, Prelloc, Qirez, Polac – Lagaj: Gruda, Gucati, Hoti, Kabashi, Kerolli, Koca, Makolli, Myftari, Uka, Veliu, Xami dhe Koca si dhe Likoshani – Lagja: Avdulli, Gjeli, Hasani, Miftari, Neziri, Zukaj dhe Zymeri.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe kontrollimi i nivelit të vajit.

2.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Maxhunaj (kodi: 73000011)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Brezhnicë (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bellanica (kodi: 82082005) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Pejë

1.

NS 110/10 [kV] Istogu  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vrella(Kodi: 54000002) prej 10:00 deri në  ora 15:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim shtyllave, shtrëngim i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

11.08.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im  këto trafostacione nga ora 10:00 deri 16:00

 1. NS 10/0.4kV  Ll. Sella 3  (kodi: 19000035121)
 2. NS 10/0.4kV Ll. Sella 1   (kodi: 19000035123)
 3. NS 10/0.4kV Ll. Sella 2   (Kodi: 19000035122)
 4. NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani         (Kodi: 19000035011)
 5. NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc          (Kodi: 19000035013)
 6. NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi)      (Kodi: 19000035016)
 7. NS 10/0.4kV Banesa Private te  shkolla L.P.          (Kodi:19000035020)
 8. NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)
 9. NS 10/0.4kV Petroll Company    (Kodi:19000035029)
 10. NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)                (Kodi:19000035097)
 11. NS 10/0.4kV UKABI         (Kodi: 19000035098)
 12. NS 10/0.4kV Marigona 3               (Kodi:19000035099)
 13. NS 10/0.4kV JEHONA   TS Privat (Kodi: 19000035100)
 14. NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani  (Kodi:19000035101)
 15. NS 10/0.4kV Autosallon Toni      (Kodi: 19000035105)
 16. NS 10/0.4kV Shaip Kadriu             (Kodi:19000035153)
 17. NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani)           (Kodi:19000035247)
 18. NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)    (Kodi:19000035003)
 19. NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)             (Kodi:19000035004)
 20. NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”                (Kodi:19000035156)
 21. NS 10/0.4kV Gani Aliu   (Kodi:19000035161)
 22. NS 10/0.4kV Driton Mehmeti     (Kodi:19000035164)
 23. NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk           (Kodi:19000035237)
 24. NS 10/0.4kV Merkom Kompania  PEZHO(Arif Elshani)    (Kodi:19000035039)
 25. NS 10/0.4kV Furra  Kobake          (Kodi:19000035042)
 26. NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)
 27. NS 10/0.4kV Albert Rudari           (Kodi:19000035045)
 28. NS 10/0.4kV  Naser Mustafa – objekti banesor   (Kodi:19000035047)
 29. NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha           (Kodi:19000035048)
 30. NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)
 31. NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa)       (Kodi:19000035012)
 32. NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk)        (Kodi:19000035043)
 33. NS 10/0.4kV Betonjerka – Renulual Betoni           (Kodi:19000035049)
 34. NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)
 35. NS 10/0.4kV Basri Shahini            (Kodi:19000035108)
 36. NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv – Llapnasellë    (Kodi:19000035109)
 37. NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa – objekti afarist (Kodi:19000035113)
 38. NS 10/0.4kVLl. Sella 4    (Kodi:19000035120)
 39. NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti              (Kodi:19000035129)
 40. NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica                (Kodi:19000035138)
 41. NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk              (Kodi:19000035146)
 42. NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k           (Kodi:19000035159)
 43. NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk               (Kodi:19000035162)
 44. NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci      (Kodi:19000035163)
 45. NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”   (Kodi:19000035240)
 46. NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K           (Kodi:19000035241)
 47. NS 10/0.4kV Besim Hetemi         (Kodi:19000035245)
 48. NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi      (Kodi:19000035248)
 49. NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA”       (Kodi:19000035249)
 50. NS 10/0.4kV Te Fati IM  (Kodi:19000035264)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehen:

LP 10kV Llapushniku  me kod: 16023003 në dy termine nga ora 09:30 deri në 10:00 dhe nga ora 16:00 deri 16:30

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

Nga LP 10kV Llapushniku  do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV nga ora 09:30 deri 16:30

 1. NS 10/0.4kV Hasan Gashi “GURËBARDHI”shpk me kod: 16023003199
 2. NS 10/0.4kV Shpk “Graniti&Co”- Kleqkë me kod: 16023003229
 3. NS 10/0.4kV “Joni Fix”-Sami Zogaj me kod: 16023003243
 4. NS 10/0.4kV Berish te antenat me kod: 16023003071
 5. NS 10/0.4kV Novosell trafa vjeter me kod: 16023003072
 6. NS 10/0.4kV Novosell trafa e re me kod: 16023003073
 7. NS 10/0.4kV Divlak me kod: 16023003074
 8. NS 10/0.4kV Kleqk e re me kod: 16023003194

Vendet: Kleqkë  dhe Divlak.

Arsyeja: Projekt investiv, ngritja e shtyllave nën tension 10 kV.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Analisti politik, Halil Matoshi, ka shkruar të martën se Serbia…