Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

28 tetor 17:16

29.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

TS 110/35/10[kV] Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Përlepnica (kodi:60062002) nga ora 12:00 -12:15 dhe  15:45-16:00

Vendet: fshatrat: Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Shillovë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

TS 110/35/10[kV] Gjilani 1 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Baja e Dobërçanit ‘’Vëllezërit Ibishi(kodi:60062002098) nga ora 12:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Kmetovc serbët  (kodi:60062002115) nga ora 12:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Planeti Restorani (private) (kodi:60062002119) nga ora 12:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Qumeshtorja Kabi (private)(kodi:60062002121) nga ora 12:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Fadili EURO Comerce  (kodi:60062002338) nga ora 12:00 -16:00

TS 10/0.4 kV  Profiks Kmetovc (private) (kodi:60062002341) nga ora 12:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Isa – te Baja Dobërçan  (kodi:60062002349) nga ora 12:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Planeti Rezidenc (private) (kodi:60062002389) nga ora 12:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Flurim Kastrati te Planeti (kodi:60062002610) nga ora 12:00 -16:00

Vendet:  Kmetoc, Restorant Planeti, Flurim Kastrati, Qumështorja, Fadil EURO Comerce, Isa te Baja Doberqan dhe Baja e Dobërçanit.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës kapriate 35 kV të dëmtuar, e cila shfrytëzohet për largpërçuesin 10 kV.

30.10.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

TS 35/10[kV] Lladove do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parteshi  (kodi:61066004nga ora 12:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

1.

TS 35/10[kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushe   (kodi:30034005nga ora 12:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

31.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Bajqine-Pollate (kodi: 14000014) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqine, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë,Zhiti, Sylevicë, Brezë, Trnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

TR 1 (J12) ana 10kV dhe TR 2 (J23) me dalje 10kV,  pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00  deri në ora 15:00

Vendet: rr.Skenderbeu, rr.Brigadat (një pjesë), Ujësjellësi i qytetit, Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”, Te Tregu i shtazëve, Viadukti, Ina e vjetër, Rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afer Hotel Besiana, Qyteti – një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxheviq, Ballovci, Qendra, Letanci, Sillosi, Agroproduk –Penuh, Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica, Turuqica, Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollët, Fabrika e polisterit, Euroblloku, NTP “Mullisi”, “Vëllazërimi”, “Laberion”, Elkos Grup, Fabrika e Ambalazhit Plastik, Spitali; fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët, Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana, Obrançë, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran, Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë, FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevice, Breze, Trnavice, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Gadime (kodi: 41000013) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10[kV] Shterrpca do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Breza (kodi: 40044003) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Brezovica, Jazhince, Sevce, Vrbeshtica dhe Vikendicat.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve i izolatorëve.

Gjilan

1.

TS 110/10[kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Ferma (kodi:63000011) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrati Livoç i Epërm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20)[kV] Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Maxhunaj (kodi: 73000011) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Brezhnic  (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori  (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc  (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

TS 110/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Peqani  (kodi: 32000007) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Bllacë, Breshani, Duhël, Kastërc, Nishor, Peqan, Semetisht dhe Sllapuzhan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Peja

1.

TS 110/10[kV] Istog do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Mojstir (kodi: 54000001) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Fshatrat Moistir dhe Sinajë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

 2.

TS 110/10[kV] Istog do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Rakosh  (kodi: 54000006) nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Bellopojë (një pjesë), Cerkolez, Dubravë (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Kërninë, Kërninë e Epërme, Kovragë, Llukavc i Thatë (një pjesë), Padalishtë, Rakoc, Serbobran, Shushic, Shushicë e Ulët, Suhogerllë, Uçë, Veriq dhe Zhakovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

3.

TS 110/10[kV] Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Lumbardhi (kodi: 53000005) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratish e Epërme, Ratish e Ulët dhe Shaptej.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Gjakovë

1.

TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Malisheva  (kodi:82082004) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i shtyllës  së tensionit të mesëm.

31.10.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Çikatova  (kodi: 16100011) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i rrjetit të ri 10kV.

31.10.2022

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Banesat   (kodi:31000018007nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Banesat, rr. M25 ( një pjesë)

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

01.11.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1

TS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj (kodi: 15019002nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Shkabaj, Mazgiti- një pjesë, Obiliqi- një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidentja e Komisionit Evropian (KE), Ursula Von Der Leyen, ka…