Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

02 shkurt 17:02

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

03.02.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1

NS 35/10(20) [kV] Magure do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Harilaq i (shkolla) Vogël (kodi: 41048003058) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Harilaq te  Shkolla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime në NS  Harilaq i Vogël (shkolla) në tensionin e mesëm dhe të ulët.

Vërejtje:  Në NS 10/0.4 [kV] Harilaq i (shkolla)  Vogël  do te shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 [kV] në të cilën punohet.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi: 52000003) nga ora 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe BRRE Led Light Tehnology.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i grupeve matëse në TS Jashanica.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shkolla Teknike (kodi: 740000010001) nga ora 10:30 deri në ora 16:00

Vendet: rr. Osman Geci, rr. 28 Nëntori, rr.Zahir Pajaziti, rr.Ali Gashi ( një pjesë) dhe rr. R102( një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi bazave 04 kV, rregullimi panelit 04 kV.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS-3 (kodi: 63000020) nga ora 10:30-10:45 dhe nga ora 14:00-14:20

Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6 (Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS. 10 (kodi: 60063002) nga ora 10:30-10:45 dhe nga ora 14:00-14:20

Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS. 10 te Treska (kodi: 60063002010) nga ora 10:30 deri në ora 14:20

Vendet: një pjesë e rr.7 Shtatori, një pjesë e rr. Idriz Seferi, një pjesë e rr. Komandant Drini, një pjesë e rr. Mark Gashi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i ndërprerësit të tensionit të ulët 1600A.

04.02.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Likovci (kodi: 74000001) nga ora 08:30 – 09:00 dhe nga ora 16:30 – 17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Likovci Qendra (kodi: 74000001026) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri Asllani (kodi: 74000001032) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri e Ulët Smakiqi (kodi: 74000001033) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri e Ulët te shkolla(kodi: 74000001034) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri e Ulët (kodi: 74000001035) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Murgë-2 (kodi: 74000001037) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Murgë-1 (kodi: 74000001038) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Plluzhinë – Nurakt (kodi: 74000001040) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Obri, Murgë, një pjesë e Likovcit dhe një pjesë e Plluzhinës.

Arsyeja:  Projekte investive, vendosja e përçuesit të ri, fiksimi dhe lidhja e urave.

04.02.2023

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tugjevcë (kodi: 62000004) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lulishtja (kodi: 12000010) nga ora 11:00-11:10 dhe nga ora 14:50-15:00

Vendet: rruga Fehmi Agani (një  pjesë), Banka e Lubjanës OSCE, Qafa dhe Lulishtja.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Arbëria 2/1 (kodi: 12000037) nga ora 11:00-11:10 dhe nga ora 14:50-15:00

Vendet: Kons.e rr.Ahmet Krasniqi, AKEA, AS-PROJECT, Mini Max-Arben Krasniqi, Mentor Beqiri” MAB”SH.P.K, Feim Reka “REKA COMMERCE” shpk, Bujar Berisha NSH “Vëllezërit Berisha”, Ridvan Pushkolli”Pushkolli SH.P.K”,A &F CONSTRUCTION

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Akea (kodi: 12000037131) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV AS-Projekt (kodi: 12000037169) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Mentor Beqiri”MAB”Sh.P.K (kodi: 12000037187) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Bujar Berisha NSH ”Vëllezërit Berisha” (kodi: 12000037194) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: AKEA, AS-PROJECT, Mentor Beqiri”MAB”SH.P.K, Bujar Berisha NSH “Vëllezërit Berisha”.

Arsyeja: Punëve që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektroenergjetik dhe projektit të aprovuar.

4.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (kodi: 15019005) nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Millosheva kulla stadioni, Milloshevë Llapi, Babimoci 1 dhe 2, Graca, “CALIFORNIA COMPLEX”SH.P.K-Njazi Miftari, Fitim Gjata “Daja”, N.T. Kaqanollët, Aktiva Sh.P.K kesh 2.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS-Sejdi Mehmeti (kodi: 11000076239) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rr.Ndue Perlleshi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (kodi: 40000009) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Komogllava dhe Gërrlica.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kuvendi i Kosovës, në mungesë të kuorumit ka dështuar t’i…