Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

24 gusht 2023 | 17:05

 Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

25.8.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Lumi i Madh-Prugovci  (kodi: 15019008) prej orës 10:00 deri 13:00.

Vendet: Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Nici Petrol, Te Sherifi, Bazeni Halim Thaqi, Amazona, Lumi i Madh, Stanovc i Epërm, Stanovc i Ulët, Berishët, Bujaria, Pllashnikt, Burimi Sh.P.K, Vehbi Pllana privat, Barileva sh.p.Koti Petrol,N.t.p Loli,Bakshi 1 dhe 2, Milloshevë te shkolla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i përçuesve të dëmtuar dhe ngritja lart e përçuesve.

 2.

Nga NS 35/10 [kV] Mazgiti do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Millosheva  (kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i përçuesve të dëmtuar dhe ngritja lart e përçuesve.

3.

NS 35/10[kV] Prishtina II

Nga Dalja 10[kV] Spitali

Do të ndërpriten  këto nënstacione 10/0.4[kV] prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

NS 10/0.4[kV] Autoremonti

(Kodi: 10010001004)

NS 10/0.4[kV] TMK

(Kodi: 10010001006)

 

Vendet: 1. Dardania te rrethi Hyrja-3-Nr23, 376.Rr.Rexhep Krasniqi

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, për  shkak  të  fazimit  të  daljes.

Pejë

1.

Nga NS 35/10[kV] Peja II do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Asllan Çeshma (kodi: 50051002) prej orës 10:00-10:30 dhe nga ora 13:30-14:00.

Vendet: 2 Korriku, Jarina nga dalja Shtëpia e Kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaçeshme 1 dhe 2.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, ndarja e urave të TM.

2.

NS 35/10[kV] Peja II

Nga Dalja 10[kV] Asllan Çesma.

Do të ndërpriten këto nënstacione 10/0.4[kV] prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

NS 10/0.4[kV] Asllançeshme 2

(Kodi:50051002003)

NS 10/0.4[kV] Asllançeshme 3

(Kodi:50051002006)

NS 10/0.4[kV] TS Vigan Avdyl Abazi

(Kodi:50051002007)

Vendet: Asllan Çeshme 2 , Asllan Çeshme3, Vigan Avdyl Abazi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartje e rrjetit dhe punimi i kokave kabllore.

3.

Nga NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Istogu 2 (kodi: 54000007) nga ora 10:00 deri në ora 11:00.

Vendet: Rrugët: 12 Prilli, 2 Korriku, 20 Qershori, Arben Januzaj (një pjesë), Batalioni i Rakoshit, Bajram Gashi, Bujar Visoqi (një pjesë), Burimit (një pjesë), Fehmi Agani, Gazmend Zajmi, Hysni Zajmi, Hysen Bujupi, Lidhja e Prizrenit, Mbreti Bardhyl (një pjesë), Skenderbeu dhe Shaban Mahaj.

Fshatrat: Dragolevc, Dragolevc i Epërm, Dubravë (një pjesë), Dushkajë, Istog (një pjesë) dhe Istog i Vogël (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kabllot tona afër kabllove të Telekomit.

26.8.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 3 do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Kulla Rilindja kodi: 12000036 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Një pjesë e Rr. Tirana.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalon me furnizim të TR-1 në kthinën  J13.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] J14 Arbëria Sarajeva I. Krasniqi (kodi: 12000008nga ora 10:00 deri 11:00.

Vendet: Rr. Ismail Qemali dhe Rr.24 Maji nga një pjesë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalon me furnizim të TR-1 në kthinën  J13.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV]  Ferizaj II do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Betoni (kodi: 40041002) nga ora 10:00 deri në ora  15:00.

Vendet: Rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi. Fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të TM, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtyllat e reja.

2.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaji III do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Varoshi (kodi: 40042005) nga ora 09:30  deri në ora 14:30.

Vendet: Varoshi,Gërlica,Topojan, Rakaj dhe bizneset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zevendësimi i shtyllave të thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatoreve dhe riparimi i shtyllës.

3.

Nga NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Fshatrat-Voskopoja (kodi: 40043001) prej orës 09:00 deri në ora  16:00. 

Vendet:Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biçevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malësi (Malzez),Vatë, Nikaj dhe biznese private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.

Nga NS 35/10[kV] Shtërpca do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Gotovusha – Brodi (kodi: 40044005 ) nga ora 09:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovcë (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viq.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontim i shtyllave të drurit -montim i shtyllave të betonit.

26.8.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10[kV] Drenasi do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Shtrubullova (kodi: 16100004) nga ora 09:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek.

Arsyeja: Projekte investive, montimi i dorëzës së ndarësit në trafoshtyllë, vërejtje e dhënë nga komisioni për pranim teknik.

2.

Nga NS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërpritet:

Dalja  10 [kV] J15 Benaf (kodi:19100017)  nga ora 09:00  deri ora  17:00.

Vendet: Rr.Agim Ramadani, Rr. Hanryi Dunant dhe Rr.Hakif Zejnullahu nga një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, ndirrimi i transformatoreve dhe kthinave RMU.

3.

NS 110/10(20) kV Prishtina 6 

Nga Dalja  10[kV] Mikro III  do të ndërpriten këta NS:

NS 10/0.4 [kV] Mikro 5 (kodi: 19100016054)  nga ora 09:00 deri 17:00.

NS 10/0.4 [kV] Mikro 2 (kodi: 19100016053)  nga ora 09:00 deri 17:00.

NS 10/0.4 [kV] Soliterat (kodi: 19100016029) nga ora 09:00 deri 17:00.

NS 10/0.4 [kV] D6 (kodi: 19100016112)           nga ora 09:00 deri 17:00.

NS 10/0.4 [kV] D9 (kodi: 19100016113)  nga ora 09:00 deri 17:00.

Vendet: Bulevardi Dëshmorët e Kombit 2-1-NR, Rr. Agim Ramadani nr.14, Ulpiana D-4-1-17, Rr. Agim Ramadani nr.13, Imzot Nikprela, një pjese te Soliterat, një pjesë e Rr. Henri Dunant, një pjesë e Rr. Mark Dizdari.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve dhe kthinave RMU.

4.

Nga NS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Bajçinë-Pollatë  (kodi: 14000014nga ora 13:00 deri në ora  17:00.

Vendet:Bajçinë ,Kërpimeh, Repë, Pollat, Dvorishtë, Sllarin, Reçicë, Zhiti, Sylevic, Breze, Tërnavic, Murgull ,Z akut, Metehi, Dobërdol, Fan Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit.

Arsyeja: Projekte investive dhe realizimi i punimeve në kuadër të projektit LOT 3.

5.

Nga NS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërpritet:

Dalja  10 [kV] J15 Benaf (kodi:19100017)  nga ora 09:00  deri ora  17:00.

Vendet: Rr.Agim Ramadani, Rr. Hanryi Dunant dhe Rr.Hakif Zejnullahu nga një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatoreve dhe kthinave RMU.

6.

NS 110/10(20) kV Prishtina 6

Nga Dalja  10[kV] Mikro III  do të ndërpriten këta NS:

NS 10/0.4 [kV] Mikro 5 (kodi: 19100016054)  nga ora 09:00 deri 17:00.

NS 10/0.4 [kV] Mikro 2 (kodi: 19100016053)  nga ora 09:00 deri 17:00.

NS 10/0.4 [kV] Soliterat (kodi: 19100016029) nga ora 09:00 deri 17:00.

NS 10/0.4 [kV] D6 (kodi: 19100016112)            nga ora 09:00 deri 17:00.

NS 10/0.4 [kV] D9 (kodi: 19100016113)            nga ora 09:00 deri 17:00.

Vendet: Bulevardi Dëshmorët e Kombit 2-1-NR, Rr.Agim Ramadani nr.14, Ulpiana D-4-1-17, Rr.Agim Ramadani nr.13, Imzot Nikprela, një pjesë te Soliterat, një pjesë e Rr, Henri Dunant, një pjesë e Rr. Mark Dizdari.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve dhe kthinave RMU.

26.8.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga 35/10[kV] Mazgiti do të ndërpritet:               

LP 10(kV) Shkabaj (kodi:15019002) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shkabaj, Mazgiti një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma, Al Petrol .

Arsyeja: Montimi i elementeve përcjellëse në rrjetin e tensionit të mesëm, sipas ZT.

27.8.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci (H05) do të ndërpritet:

NS 35/10kV Malisheva (H07) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00  deri në ora 15:00.

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator), 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumator), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker. Fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i seksionit të zbarrave kryesore në anën 10 [kV].

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaji II do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Kosova Petrolli (kodi: 40041003nga ora  09:30 deri  në ora 17:30.    

Vendet: Fe-Rr.”G.Terbeshi”,Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizneset private.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri dhe testimi i transformatorit të fuqisë.

27.08.2023

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

 1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërpritet:

TR 2 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 20kV prej orës 08:30 deri në ora 09:30.

Vendet: MAP Qendra e Paraburgimit”, Veternik -Fshati Ndërkombëtar, Muharrem Fejza A-1 K-1 obj-Relax 6, Veternik 7, Hajvali Prroni i Thellë (MARIGONA – HILL” SH.P.K  Uragan Alija), Lagjja e Spitalit, Holger Petersen, Rr.Agim Ramadani, Muharrem Fejza, Rr.Fehmi Lladrovci, Rr.Halim Orana A. JUG.XI, Malush Kosova b.Banesat NT. Zogu /L/1, Holger Petersen V.Asllanaj H-5/1, Mulla Zek Berdynaj, Rr. Enver Maloku, Obj. 1-Lok-4, Holger Petersen Hyrja 1/1, Rr.Jakov Xoxa Lirimi  H -D/lok-1, Ahmet Gashi, Prekazi Cimia Ll-F/1, Muharrem Çami Hyr.I Kati-1/24, Ndue Përlleshi Blini III -1 K-1 L2B, Kerem Levton Hy.25 K.3 Nr10, Abdullah Presheva S.Plus-, Theodor Muzaka Burimi C.Hy.I-8, Mbreti Genc Objek D/39, Lotë Vaku, Beçir Kastrati Ndert.-J’ Ob-1, Ukshin Kovaçica 101, Rr. Rifat Berisha Pozhegu B.-B15/4, Hasan Jashari, Astrit Rrushi, Rr.Ali Kelmendi Obj. D/6, Raif  Pollomi, Zllatar Rojal-17, Rr.Isa Kastrati, Lugarë, Matiçan, Rr.Sokol Sopi 1-K-1-Obj-1, Mati, 1 Tetori, Rr.Mehmet Gradica, Kodra e Diellit Zona Qendër, Rr.Hajrulla Abdullahu, Rr.Hyzri Talla, Rr.Abdyl Frashëri, Rr. Arkitekt Karll Gega, Rr. Anton Çetta, Rr.Ali Pashë Tepelena, Rr.Lord Bajroni, Rr.Mitrovica,

Arsyeja: Ndërrimi i shkarkuesve të mbitensionit në neutër të transformatorit.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Bashkimi Evropian (BE) ka thënë të enjten se vendimi i…