Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

28 nëntor 2023 | 02:08

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet
29.11.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (kodi: 70000101prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci, si dhe BRRE-SOWI KOSOVO L.L.C.  Central me erë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, tërheqja e përçuesve, demontim i rrjetit të vjetër.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dragabili (kodi: 82082006prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

29.11.2023

Punime në projekte investive

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Përlepnica (kodi: 60062002)nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Prelepnica  Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc,Kafja e Bunarit, Evropa, sera, T.S. Privat fshati Kmetovac  Kabi, Planeti, TS Repetitor – Maja e Gjelbër,   Përlepnica, Kosaqi, Silova  dhe Muhaxheri.

Arsyeja:  Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm sipas Projektit LOT 24 Muhaxhirët e Shillovës.

29.11.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qikatova (kodi: 16100011)nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Çikatovë, Gllanasellë, Dobrashevc, Fehmi dhe Xhevë Lladrovci dhe Çikatovë e Vjetër.

Arsyeja:  Projekte investive, testimi i transformatorit te ri te vendosur në kuadër të projektit Dubovc Çikatovë e Vjetër Lot_39/2020.

2.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010) nga ora 09:00 deri 16:00 

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja:  Projekte investive, ngritja dhe montimi i shtyllave tëtensionit të mesëm dhe të ulët, projekti LOT 3.

3.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi  10[kV] nga ora 09:00 deri 16:00 

1.NS 10/04[kV] Pompa Dini private (Kodi: 14000009088)

2.NS 10/04[kV] Konushec 1 (Kodi: 14000009089)

3.NS 10/04[kV] Burricë (Kodi: 14000009091)

4.NS 10/04[kV] Konushefc –Visokët bashkinvestim (Kodi: 14000009222)

5.NS 10/04[kV] Konushevc Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254)

6.NS 10/04[kV] Sibovc Llapi (Kodi: 14000009365)

7.NS 10/04[kV] Sibovc Zeka (Kodi: 14000009366)

8.NS 10/04[kV] Sibovc i Epërm (Kodi: 14000009224)

9.NS 10/04[kV] Sibovc i Ulët (Kodi: 14015001018)

Vendet: fshatrat: Konushec, Buricë dhe Sibovc i Ulët, nga një pjesë.

Arsyeja:  Projekte investive, ngritja dhe montimi i shtyllave te tensionit të mesëm dhe të ulët, projekti LOT 3.

29.11.2023
Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.2 (kodi: 11000073) nga ora 10:00-10:15 dhe nga ora 13:45-14:00

Vendet: 1 Tetori,159. rr. Norbert Jokl, rr.Rrustem Statovci, Jashar Salihu K. e Muhaxhirëve -L-1, rr.Bedri Shala Bll -05/60, rr. Shaip Spahia, rr. Bedri Shala Fb Trade Objekti 2 K6 B2, Panorama-I/10, rr. 1 Tetori, Hyr.2 Kati/2, Nr.13, rr. Abdyl Frashëri Nr.25 dhe Bll  I Kati 4/4, rr.Ali Kelmendi Nr.11, rr. Lord Bajroni, rr. Isa Kastrati Hyrja II-1 dhe rr. Bedri Shala Hyrja I.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Lutë Fetahu “FFB-TRADE” shpk (kodi:11000073254) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Isa Kuqi(Lidhet te Ban. e R. Hajdarit) (kodi:11000073198) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Ibrahim Gavas”EL CONSTRUCTION”SH.P.K (kodi: 11000073201) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS “Sulejman Rrahmani NNT'”S & N=2″” (kodi:11000073272) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr. Bedri Shala Fb Trade Objekti 2 K6 B2, rr. Lord Bajroni, 104. rr. Abdyl Frashëri Bll  I Kati 4/4, 95 dhe rr. Bedri Shala Hyrja I.

Arsyeja: Realizimi e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bizmuti (kodi: 30033005) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: IBPK “Prizreni”, “Shtypshkronja e re”(ETC) dhe Siprint Shtypshkronja”.

Arsyeja: Realizimi e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

30.11.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfalltit (kodi: 41000005prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Baza e asfaltit, Jeta  e re, Gracka e Vjetër, Topliqani dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti I (kodi: 82000003prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.509 Gëzim Mullaabazi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.511 Migjeni, rr.512 Ali Sokoli, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.518 Ilmi Morina, rr.524 Kuvendi i Lezhës, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.532 Bekim Isma, rr.536 Mic Sokoli, rr.Feim e Bedrush Gashi, rr.538 Milaim Morina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.543 Dalip Behra, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi, rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montim – demontim i shtyllave të dëmtuara.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Velekinca (kodi: 60062006prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme – te farmat ), Velekincë

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit nga 630 kVA në 1000 kVA.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (kodi: 53000005prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni/ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breznicë (kodi: 15019009prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Breznicë, Kozaricë dhe Barilevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave konzollave dhe izolatorëve.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llausha (kodi: 74000011prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llaushë, Rreci, Gecët, Vojvoda, Manastiri .L.III. e Qytetit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kontrollimi i linjës dhe transformatorit-pastrimi i trasesë etj.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shpenadija (kodi: 32000023prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i ilnjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

30.11.2023
Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja Erenikut (kodi: 80080011) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Fehmi Agani, Lugbunari (1konsumator), Nënë Tereza (1 konsumator), UÇK, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

3.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi: 80080013) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari dhe Tahir Efendija.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në pune e kthinave të reja 10(20)kV.

4.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do te nderprehet:

Dalja 10 kV Dalja11 (kodi: 80080014) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Pesë (5) konsumatorë komercial në rrugën Sadik Pozhegu.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

5.

 Nga TS 35/10 kV Gjakova I do te nderprehet:

TS 10/04 kV TS Molla (kodi: 80080008217) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Rr.Mark Lleshi.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

6.

 Nga TS 35/10 kV Gjakova I do te nderprehet:

TS 10/04 kV TS Shkolla (kodi: 80080008210) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Rr.Lek Dukagjini.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

7.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bellanica (kodi: 82082005) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Projekt investiv, energjizimi i një pjese të rrjetit të ri., projektin LOT 31.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Atleti kosovar Erzen Zyberaj është duke e vazhduar fuqishëm vrapimin…