Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

20 shkurt 2024 | 16:43

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

21.02.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë.

1.

TS 35/10[kV] Koliq  do të ndërprehet:

LP 10kV Grashticë-Radashec ( kodi: 14016001) nga ora 10:30 deri ora 13:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i ormanit 0.4 kV

2.

Nga TS 220/35/10(20)[kV]   Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llausha (kodi: 14000013) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm.

22.02.2024

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10[kV] Drenas do të  ndërprehet:

Dalja 10[kV] J28 Gllobari 2 (kodi:  16100028 ) në dy termine nga ora 09:30 deri 10:00 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010)  nga ora 10:00 deri ora  14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i rrjetit të vjetër si dhe trafostacionit 10/0.4kv Kaqanollët.

3.

Nga LP 10kV Fshatrat 1  do të ndërprehen nga ora 10:00 deri  ora 14:00 keta TS-a:

1.TS 10/04[kV] Pompa Dini privat (Kodi: 14000009088)

2.TS 10/04[kV] Konushec 1 (Kodi: 14000009089)

3.TS 10/04[kV] Burricë (Kodi: 14000009091)

4.TS 10/04[kV] Konushefc -Visoket bashkinv. (Kodi: 14000009222)

5.TS 10/04[kV] Konushevc Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254)

6.TS 10/04[kV] Sibovc Llapi (Kodi: 14000009365)

7.TS 10/04[kV] Sibovc Zeka (Kodi: 14000009366)

8.TS 10/04[kV] Sibovc i Epërm (Kodi: 14000009224)

Vendet: Fshatrat: Konushec, Buricë dhe Siboc i Ulët, Siboc i Epërm nga një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i rrjetit të vjetër si dhe trafostacionit 10/0.4kV Kaqanollët.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva do të  ndërprehen këta trafostacione:

1.NS 10/0.4kV TS SENIK (kodi: 82082005016) nga ora 09:30 deri 17:00

2.NS 10/0.4kV TS NUHI ZYLLFAJ (kodi: 82082005017) nga ora 09:30 deri 17:00

3.NS 10/0.4kV TS SENIK II (kodi: 82082005018) nga ora 09:30 deri 17:00

4.NS 10/0.4kV TS LADROVCI I (kodi: 82082005019) nga ora 09:30 deri 17:00

5.NS 10/0.4kV TS. LADROVCI II (kodi: 82082005020) nga ora 09:30 deri 17:00

6.NS 10/0.4kV TS LADROVCI I RI (kodi: 82082005025) nga ora 09:30 deri 17:00

7.NS 10/0.4kV TS LLADRIVCI IV (kodi: 82082005030) nga ora 09:30 deri 17:00

8.NS 10/0.4kV TS SENIK POMPA (kodi: 82082005041) nga ora 09:30 deri 17:00

Vendet: Nga një pjesë e fshatrat Lladroc dhe Senik.

Arsyeja: Projekt investiv, implementimi i punimeve sipas projektit LOT 31, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave  të tensionit të mesëm.

3.

TS 35/10 kV Malisheva 

Nga Dalja 10kV Mirusha do të ndërprehet:

1.TS 10/0.4 kV Damanek te Lapidari (kodi: 82082002029) prej orës 09:00 deri ora 16:30

2. TS 10/0.4 kV TS Damanek (kodi: 82082002030) prej orës 09:00 deri ora 16:30

3. TS 10/0.4 kV TS Bubël (kodi: 82082002031) prej orës 09:00 deri ora 16:30

4. TS 10/0.4 kV TS Damanek 3 (kodi: 82082002039) prej orës 09:00 deri ora 16:30

Vendet: Damanek, Bubel, dhe Damanek Lapidari.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorit dhe ormanit 0.4 kV.

4.

Nga NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive,  vendosja e kabllos së re dhe lidhja e trafos, LOT 14.

Prizren

1.

Nga TS 35/10[kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hasi II (kodi: 30034003) nga ora 08:30 deri 15:00

Vendet: Lubizhdë, Bregdrin, Luki, Romajë, Kuzhnin, Dedaj, Kabash dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nën tension, dhe punë të  tjera elektrike në kuadër të LOT14, Hasi dhe Krusha e Madhe.

22.02.2024

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 20/04 kV TSB Lagjja e Spitalit 5 (kodi: 19000078102) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas  pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 20/04 kV Fatos Sinani-Art Construction (kodi: 19000078253) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Objekti Art Construction.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas  pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 20/0.4kV TS Dukagjini 3 (kodi: 19000072013  nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Arsyeja: TS Dukagjini 3, një pjesë të rr. Anton Çeta.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gllareva (kodi: 52000009) në dy termine nga ora 11:00 deri 12:00 dhe nga ora 16:00  deri 17:00

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva 1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva 1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi 1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport dhe Lagjja Buzalla.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Lagjja Haxhaj (kodi: 52000009053) nga ora 11:00 deri 17:00

Vendet: Gllarevë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

22.02.2024

Punime nga KOSTT-i

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellobrodi (kodi: 30036008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxë e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit; afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, punime në eliminimin e rrjedhjes së vajit në TR2 110/35 kV.

2.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushë (kodi: 30034005) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Mamushë, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, punime në eliminimin e rrjedhjes së vajit në TR2 110/35 kV.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-deputetja e Kuvendit të Kosovës, Besa Ismaili, ka uruar për…