Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

11 maj 17:02

12.05.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

2.

Nga Palaj 35-kV do të ndërprehet:

LP 10kV Palaj (kodi: 18024001prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, TR private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i izolatorëve.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

LP 10[kV] Nr.J22 Shaip Kamberi  prej orës 10:30 deri11:30

1.       NS 10/0.4[kV] Parku I (kodi: 11000005130)

2.       NS 10/0.4[kV] Parku I (kodi: 11000005124)

3.       NS 10/0.4[kV] Parku I (kodi: 11000005125)

4.       NS 10/0.4[kV] Gustav Majer 5(H.Turkaj objekti banesor Sh.Polluzha) (kodi: 11000006147)

5.       NS 10/0.4[kV] K.N.T.Dardania Company- Hamit Kastrati) (kodi: 11000006163)

6.       NS 10/0.4[kV] Gustav Majer 1 (kodi: 11000006023)

7.       NS 10/0.4[kV] Parku 2 (kodi: 11000006158)

8.       NS 10/0.4[kV] Faruk Nura ” Nura Group” shpk(kodi: 11000006247)

9.       NS 10/0.4[kV] Pompat e Ujësjellësit Batllavë(kodi: 12000016077)

10.   NS 10/0.4[kV] Prizreni 1 (kodi: 12000016073)

11.   NS 10/0.4[kV] Parku 3 (kodi: 12000016127)

12.   NS 10/0.4[kV] Adrian Krasniqi 2 (kodi: 12000016130)

13.   NS 10/0.4[kV] Shefqet Zeneli (objekti banesor)(kodi: 12000016149)

14.   NS 10/0.4[kV] Adrian Krasniqi 1 (kodi: 12000016075)

15.   NS 10/0.4[kV] Besnik Thaqi (kodi: 12000016202)

Vendet: Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi dhe  rr.Robert Gajdiku.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

LP 10[kV] Nr.23 Hotel Iliria prej orës 10:30 deri 11:30

1.       NS 10/0.4[kV] Hotel Iliria (kodi: 11000006021)

2.       NS 10/0.4[kV] 4 Llullat 1 (kodi: 11000006022)

Vendet:  rr. 4 Llullat, Afër Ilirisë, Rr. Gustav Majer dhe Hotel Iliria

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

LP 10[kV] Nr.24 Delitacioni  (kodi: 11000007) prej orës 11:30 deri 12:30

Vendet:  Diletacioni, Rr. Sylejman Vokshi dhe 4 Llullat .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

LP 10[kV] Nr.25 Karadaku-Vreshtat (kodi: 11000008) prej orës 11:30 deri 12:30

Vendet:  Tuak- Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër dhe Xh.Ibishi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

LP 10[kV] Nr.26 Nexhmi Mustafa (kodi: 11000009) prej orës 12:30 deri 13:30

Vendet:  Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

8.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

Nr.27 Normalja prej orës 13:30 deri 14:30

1.       NS 10/0.4[kV] Blloku i parë I (kodi: 11000002005)

2.       NS 10/0.4[kV] Blloku i parë I (kodi: 11000002111)

3.       NS 10/0.4[kV] Blloku i parë I/1(Ban. e Nov. (A.Hadri)) (kodi: 11000002052)

4.       NS 10/0.4[kV] Blloku i dytë 2 Pr.(Novosellët)(kodi: 11000004160)

5.       NS 10/0.4[kV] Blloku i dytë (kodi: 11000004052)

6.       NS 10/0.4[kV] Muzei 1 (kodi: 11000011051)

Vendet:  rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia, AUK.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

DaljaLP10[kV] J16 – Kfori Turk (kodi: 30033016nga ora 12:00 deri 13:30

Vendet: Një pjesë e rrugës tranzit, Beteja e Lumës, Turgut Ozal, Elbasani, Kont Urani, dhe një pjesë e rrugës mbreti Pleurat.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i HP te TMRr-ve.

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

DaljaLP10[kV] Dardania (kodi 31000017prej orës10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Lubizhda, Skorobizhda dhe Dardania.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, Revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi 53000004) nga ora 11:00 deri15:00

Vendet: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe  Strellc i Ulët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, kontrollimi rrjeti dhe bartja e rrjetit 10kV në dy shtylla degëzimi për Strellc të Ulët.

2.

NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Loxha  (kodi: 51000008)  nga ora 11:00 deri në ora  15:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci i Ulët, Raushiq xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, bartja e përçuesve në shtyllat e reja të tensionit të mesëm, Loxhë.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Ternavci (kodi: 74000012 prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe ndërrimi i siguresave të tensionit të mesëm, dalja ndërprehet në stabilimentin Klinë e Epër.

2.

Nga NS 110/10[kV] Skenderaji do të ndërprehet:

LP 10[kV] Prekaz (kodi: 74000003) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Prekaz i Epërm – Lagja: Brahaj, Dushkolli, Fazli, Hasani (një pjesë), Mustafaj, Neziraj dhe Zeneli, Prekaz i Ulët – Lagjja: Kodrali, Lushtaku dhe Mehaj, Lubovecë, Mikushnicë dhe Vojtesh (një pjesë).

Arsyeja:  Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Partesh (kodi 61066004prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Partesh, Budrikë e Poshtme, Budrikë e Epërme, Nesale, Cërrnica, Gumnishta dhe Vrapçiqi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve në Livadhet Partesh.

12.05.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10kV Drenas  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TS Vërbovc, Rrukiqët pompa e ujit (kodi: 16100028162 ) prej orës  09:00 deri 19:00

Vendet: Vërbovc.

Arsyeja: Shtrirja e përçuesve dhe energjizimi i rrjetit të ri 10kV.

13.05.2022
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Lagjja e Spitalit 5 (Kodi: 19000078102) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  TS Lagja e Spitalit 5.

Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panelat e tensionit të ulët.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV ART CONSTRUCTION (Kodi: 19000078253)prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Obj. Faton Sinani “ART CONSTRUCTION”

Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panelet e tensionit të ulët.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010)  prej orës 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30

Vendet: fshatrat: Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Sibovc i Epërm me kod: 14000010224 nga ora 09:00 deri 16:30

Vendet: TS Sibovc i Epërm.

Arsyeja: Montimi i ndarësit, shkarkuesve, ormanit distributiv dhe kabllove hyrje/dalje.

13.05.2022

 Punime nga palët e treta

Pejë

1.

NS 35/10[kV] Peja II do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Stabiliment – Rugova  nga ora 11:00 deri 14:00

1.       NS 10/0.4[kV] Drelaj ll (kodi: 50051006013)

2.       NS 10/0.4[kV] Kuqishtë ll (kodi: 50051006014)

3.       NS 10/0.4[kV] Kuqishtë l (kodi: 50051006015)

4.       NS 10/0.4[kV] Haxhaj (kodi: 50051006016)

5.       NS 10/0.4[kV] Stankaj (kodi: 50051006017)

6.       NS 10/0.4[kV] Bogë (kodi: 50051006018)

7.       NS 10/0.4[kV] Guri i kuq (kodi: 50051006019)

8.       NS 10/0.4[kV] Bregu Kuqishtë (kodi:50051006021)

9.       NS 10/0.4[kV] MAGRA  Bogë (kodi:50051006024)

10.   NS 10/0.4[kV] ELKOS Group, Ramiz Kelmendi Kuqishtë (kodi: 50051006025)

11.   NS 10/0.4[kV] Lagjja Kurtaj, Stankaj (kodi:50051006027)

12.   NS 10/0.4[kV] Shkreli 2 (kodi: 50051006030)

13.   NS 10/0.4[kV] Fatmir Kelmendi (kodi:50051006034)

14.   NS 10/0.4[kV] Grand Hotel BELUSHI,  Mahir Rexhë Shala (kodi: 50051006036)

15.   NS 10/0.4[kV] Bogë 2 (kodi: 50051006037)

Vendet: fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm. 

Gjilan

1.

NS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

LP 10kV TS 20 (kodi: 60063014 )  nga ora 09:30 deri 14:00

Vendet: Rrugët: Adem Jashari, Dalip Dalipi, Fehmi Lladrovci, Gjon Sereqi, Ilirija, Isa Boletini, Lidhja e Prizrenit dhe Hamdi Berisha (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, rrjetit 10(20)kV dhe 0.4kV sipas zgjidhjes teknike.

2.

NS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

LP 10kV Kombinati i Duhanit (kodi: 60063015 )  nga ora 09:30 deri  në orën 14:00

Vendet: 1 konsumator komercial në rrugën Fehmi Lladrovci.

Arsyeja: Zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, rrjetit 10(20)kV dhe 0.4kV sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Piloti spanjoll Fernando Alonso, i rikthyer në pistë vitin e…