Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

12 maj 16:41

13.05.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Prishtinë

1.

NS 35/10  kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekollë Hajkobillë  (kodi: 14016004 )  nga ora 10:00 deri në ora  14:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

Peja

1.

NS 110/10  kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (kodi: 53000007 )  nga ora 10:00 deri në ora  14:00

Vendet: rrugët: Lagjja Agim Ramadani, Lagjja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor; fshatrat: Baballoq, Dranoc, Gacaferrë (një pjesë), Lloqan, Pobergjë, Polanë, Prilep, Rastavicë, Sllup, Voksh dhe Junik.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm.

Gjakovë

1.

NS 110/35/10  kV Rahovec do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti 1  (kodi: 82000003 )  nga ora 11:00 deri në ora  15:00

Vendet: rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 495 Dëshmorët e Pashtrikut, 496 Mexhit Mustafa, 503 Skënder Rexhepi, 504 Eshrafedin Kastrati, 505 Sadedin Hajda, 506 Milaim Krasniqi, 508 Xhafer e Samir Nurkasa, 509 Gëzim Mullaabazi, 510 Bujar Thaqi, 511 Migjeni, 512 Ali Sokoli, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezërit Haradinaj, 518 Ilmi Morina, 524 Kuvendi i Lezhës, 525 Kuvendi i Manastirit, 532 Bekim Isma, 536 Mic Sokoli, Feim e Bedrush Gashi, 538 Milaim Morina, 539 Haxhi Zeka, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 543 Dalip Behra, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi dhe 548 Mark Sopjani.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në Pagarushë dhe ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS – Pagarusha III.

Ferizaj

1.

NS 35/10  kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Carraleva  (kodi: 41046004 )  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Wiliam Walker. Fshatrat: Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë, etj.

Gjilan

1.

NS 35/10  kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kolonia e Vjetër   (kodi: 60024001 )  nga ora 11:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullar (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, dhe ducimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Prizren

1.

NS 35/10  kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Dobrusht Gorozhup   (kodi: 30035008 )  nga ora 11:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.

Arsyeja: Revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

NS 35/10  kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Restelica  (kodi: 30036002 )  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

14.05.2022

Punime në projekte investive

 Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (kodi: 74000006)  nga ora 09:00 deri 18:00.

Vendet: fshatrat: Açarevë, Burojë, Burojë-Lagja: Beqani, Duraku, Haliti, Hoti, Kastrati, Man Hajdini, Shala, Thaqi dhe te Xhamija, Izbicë, Izbicë-Lagja Bajra, Klladernicë (një pjesë), Klinë e Ulët (një pjesë), Kopiliq, Kopiliq- Lagjja: e Marinëve, Hatalaku, Kadrija, Kuqani, Smaka dhe Veseli, Kopiliq i Epërm, Kopiliq i Poshtëm, Turiçevc, Turiçevc-Lagjja: Abazi, Ali Obrija, Halimi, Hoti dhe Lutani, Llaushë, Llaushë-Lagjja: Ajet Haziri, Aliqku, Bibaj, Bekteshi, Berisha, Bimbashi, Gashi, Haziraj, Lani, Qerimi, Rrecaj, Gecajve,Shabani, Shatri, Sylani, Tropëve, Zejnullahu dhe Zyrani, Rakincë, Resnik (një pjesë) dhe Vojnik.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës SHB të tensioni të mesëm, demontimi i përçuesit ekzistues, demontimi i konzollave ekzistuese, demontimi i transformatorëve të vjetër, montimi i transformatorëve të rinj, shtrirja e përçuesit të ri, montimi i konzollave metalike, montimi i izolatorëve, tokëzimi i shtyllave të tensionit të mesëm, si dhe elementet tjera përcjellëse.

14.05.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

 

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 3  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Arberia 2/1( kodi: 12000037) prej orës 09:00-09:20 dhe prej orës 15:50-16:00 .

Vendet: rr.Halim Spahia ( një pjesë), rr.Ferid Curri( një pjesë), Mini max, Pushkolli sh.p.k, Akea, Mab sh.p.k, Reka commerce, Vëllezërit Berisha, As-project, rr. Ahmet Krasniqi, Kushtrim (Shefki) Gashi, A&F Construction.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

 2.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 3  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qafa   (kodi: 12000011)  nga ora 09:00-09:20 dhe 15:50-16:00

Vendet: rrugët Fehmi Agani (një  pjesë) dhe UÇK (një  pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 3  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bujar Berisha NSH “Vëllezërit Berisha”   (kodi: 12000012194)  nga ora 09:00-16:00

Vendet: Vëllezërit Berisha.

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

4.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr 4  (kodi: 11000075)  nga ora 11:00-11:15  dhe 13:45-14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Isa Kastrati, një pjesë e rr. Sali Nivica, një pjesë e rr.Gazmend Zajmi, një pjesë e rr. Enver Maloku, rr. Ndue Përlleshi, një pjesë e rr. Jakov Xoxa, një pjesë e rr. Ahmet Korenica.

Arsyeja: Realizimi i sistemit  hyrje – dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

5.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr 4  (kodi: 19000075)  nga ora 11:00-11:15  dhe 13:45-14:00

Vendet: Rr.Malush Kosova, rr. Muhamet Qami, rr.Ahmet Gashi, rr. Ernest Koliqi, rr.Prekazi, një pjesë e rrugës Muharrem Fejza.

Arsyeja: Realizimi i sistemit  hyrje – dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Peja

1.

Nga NS 110/10 kV Deçan  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Isniqi  (kodi: 53000008)  nga ora 10:30-14:30.

Vendet: Fshati Isniq.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

 

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka thënë se…