Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

03 korrik 17:19

04.07.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40043007) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Montimi i ndarësit 10kV linjor.

Pejë

1.

TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanica (kodi: 40043007) prej orës 11:00  deri në ora 12:30

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë dhe Led Light Tehnology.

Verejtje: Nga kjo dalje furnizohet BRE Led Light Tehnology.

Arsyeja: Energjizimi i segmentit te ri të linjës 10 kV Jashanicë, NS 10/0.4 kV Ozdrim-Jashanicë Halitaj.

05.07.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ambulanta (Kodi 41000006154) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.Bashkim Krasniqi.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit 0.4kV.

Prizren

1.

Në TS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja  10 kV Ushtria e Kosovës (Kodi 31000018) nga ora 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Fabrika Liri, Diko Plast, Ak Kompany, Rene Luan Tahiri dhe Ushtria e Kosovës.

Arsyeja: Kyçja e transformatorit të ri.

06.07.2020

 Prishtinë

1.

Në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi 14000010) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave në Zhegrovë.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:0016:00.

Vendet: rr. Skënderbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

3.

Në TS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pokleku  i Ri ri (Kodi 16021007) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Poklek i Ri, Korreticë e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petrol Zabel.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar dhe tërheqja e përçuesve të liruar.

 4.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7  nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:0015:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

 5.

Në TS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Enti i Statistikës (Kodi 19100003093) nga ora 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Zejnel Salihu (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorit.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi 73000004) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10 kV në shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar dhe montimi I distancerëve në TS Taraxhë.

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Ferizaj IV  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Jeton Sejdiu (Kodi: 40000003256) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Dimitri Tucoviq.

NS 10/0.4kV Fatmir Grainca (Kodi: 40000003258) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Astrit Bytyçi dhe një pjesë e rr.2Korriku.

NS 10/0.4kV Sylejman Rrahmani-2  (40000003245) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Halim Spahia, një pjesë e rr.Remzi Hoxha, një pjesë e rr. Sami Frashëri.

NS 10/0.4kV TS Sami Nuha  “Vizioni”  (Kodi: 40000003255) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.2 Korriku, një pjesë e rr.Dimitrie Tucoviq

NS 10/0.4kV SN-A  (Kodi 40000003278) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: Halim Spahia.

NS 10/0.4kV Atdhe Lohaj  (Kodi: 40000003261) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr. Halim Spahia

NS 10/0.4kV Alfa Com  (Kodi: 40000003270) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: Një pjesë e rr.Halim Spahia.

Arsyeja: Enegjizimi i kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Inxhiering Ndërtesa të Sh.Xh.Sereqi (Kodi: 40040002032) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Dimitrie Tucoviq.

Arsyeja: Enegjizimi I kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Gjon Sereçi (Kodi: 40040002204) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Gjon Sereçi,.

Arsyeja: Enegjizimi I kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Hajrush Beqiri (Kodi: 40040002198) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: në pjesë e rr.Gjon Sereçi.

Arsyeja: Enegjizimi i kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Gjon Sereçi (Kodi: 40040002012) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: në pjesë e rr.Gjon Sereçi

Arsyeja: Enegjizimi I kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Gjon Sereçi 1 (Kodi: 40040002011) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: në pjesë e e rr.Gjon Sereçi.

Arsyeja: Enegjizimi i kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Gjon Sereçi Syla (Kodi: 40040002022) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Gjon Sereçi.

Arsyeja: Enegjizimi i kabllove të reja.

Pejë

1.

Në TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tomoci (Kodi 50052004) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshati Tomoc.

Arsyeja: Energjizimi i një segmenti të Largpërçuesit të ri.

07.07.2020

Prishtinë

 1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:0016:00.

Vendet: rr. Skëndrbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

Prizren

1.

TS 35/10kV Pirana do të ketë ndërprerje totale(Kodi 30034002, 003, 005, 007, 008, 009, 010, 011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit, Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding, Piranë, Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni, “Arbëria”, Seperacioni, “Kag-Asfallt”, N.P.T “Soni-Com” dhe Tjegullorja.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s.

05.07.2020

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

TS 220/10V Drenasi do të ketë ndërprerje totale ( Kodi: 16100) prej orës 08:00-11:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Drenasi, Lagjja e Feroniklit, Çikatova e Vjetër, Shtrubullova, Krajkova, Domaneku, Zabel i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterku, Vukovci, Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku, Pokleku i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komorani, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Vërboci, Çikatova, Gllanasella, Dobrosheci, Korotica, Sankovci, Trasingu dhe Gurthyesi.

Arsyeja: Rregullimi i linjës së dyfishtë.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një delegacion  bizneseve i kryesuar nga  Agim Shahini, kryetar i…