Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

15 korrik 21:56

16.07.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Abaz Ismajli (kodi: 19000039089) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Lagjes Veterniku dhe 6 konsumatorë të fshatit Hajvali.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe ormanit 0.4kV.

Pejë 

1.

TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani (kodi: 53000002) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Beran, Prapaqan, Bërliq, Krushevci i Ri, Rashiq, Gjocaj, Turjakë e Ulët, Vranoc i Madh, Vranoc i Vogël, Baran i Ulët, Qallapek, Kusoriq, Llugagji dhe Buqan.

Arsyeja: Pastrim i rrjeti, ndërrim i shtyllave, izolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

Prizren

1.

TS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Stabilimenti 10kV Zhupa-Mushnikova (kodi:31000026013,014,016,018,019,020,021,022,031,032,033,035,036,038,039,041,043) prej orës    10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjan, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja-Sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, HOTEL Sharri, TS Sat styro, TS Shpia e Bardhë, Sredska,  Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe i përçuesve.

2.

TS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Studençani (kodi: 32000018) prej orës    11:00-11:20  dhe prej orës  14:00-14:20

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Punimi i lidhseve dhe kokave kabllovike.

3.

TS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Flori Kopshtar (kodi: 32000018033) prej orës  11:00 deri në ora 14:20.

Vendet: Kopshtar Flori.

Arsyeja: Punimi i lidhseve dhe kokave kabllovike.

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Shtërrpcë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gotovusha- Brodi (kodi: 40044005) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoc, Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja: Ndërrim i izolatorëve, shtyllave dhe pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Maxhunaj (kodi: 73000011) prej orës  10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Samadrexhë, Cicili, Sllakovci, Ropicë, Vilanc dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.

Arsyeja: Montimi i bazave dhe i siguresave 10kV, bartja e rrjetit 10 kV në shtyllën e re dhe tërheqja e përçuesve të lakuar në TS Samadrexhë.

Punime në projekte investive 

17.07.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7  nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave   (Kodi: 19000039085) nga ora 11:0015:00.

Vendet: rr. Nekibe Kelmendi ( një pjesë) dhe Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e  tensionit të ulët.

2.

TS 35/10kV Fushë- Kosova I nga dalja 10 kV Udhëkryqi kabllovik do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Milaim Kastrati (Kodi: 10012002118) nga ora 09:0018:00.

Vendet: rr.Nëna Terezë- një pjesë.

NS 10/0.4 kV Molla e Kuqe (Kodi: 10012002092) nga ora 09:0018:00.

Vendet: rr.Besa Besë -një pjesë.

NS 10/0.4 kV BH Home (Kodi: 10012002214) nga ora09:0018:00.

Vendet: rr.Besa Besë-  një pjesë.

NS 10/0.4 kV Atdhe Kabashi (Kodi: 10012002174) nga ora 09:0018:00.

Vendet: rr.Besa Besë – një pjesë.

NS 10/0.4 kV Bali Kabashi -CIMA shpk 2 (Kodi: 10012002204) nga ora 09:0018:00.

Vendet: rr.Hajrulla Zymi – një pjesë.

NS 10/0.4 kV Cima shpk.-B.Kapashi (Kodi: 10012002185) nga ora 09:0018:00.

Vendet: rr.Dardania – një pjesë.

Arsyeja: Seleksionimi i kabllos.

3.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II nga dalja 10 kV Pozhegu do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Hamdi Genci “ALFEST” (Kodi: 15018016196) nga ora 09:0018:00.

Vendet: rr.Dardania  një pjesë.

NS 10/0.4 kV Shpk.”CIMA” (Kodi: 15018016157) nga ora 09:0018:00.

Vendet: rr.Hajrulla Zymi  një pjesë.

NS 10/0.4 kV Shpk.”CIMA” (Kodi: 15018016123) nga ora 09:0018:00.

Vendet: rr.Dardania dhe rr.Nëna Terezë nga një pjesë.

Arsyeja: Seleksionimi i kabllos.

4.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:0016:00.

Vendet: rr.Skënderbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Bujar Osmani nga Bashkimi Demokratik për Integrim në konferencën për…