Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

24 nëntor 17:08

25.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova në stabiliment dhe pa energji do të mbesin TS 10/04:

TS 10/04 Tomance (Kodi: 62000014205)  prej orës 10:00  deri në ora 13:00

TS 10/04 Panqella (Kodi: 62000014206)  prej orës 10:00  deri në ora 13:00

TS 10/04 Petrit (Kodi: 62000014207)  prej orës 10:00  deri në ora 13:00

TS 10/04 Ranilluk (Kodi: 62000014208)  prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

TS 10/04 Ranilluk Posta (Kodi: 62000014209)  prej orës 10:00  deri në ora 13:00

TS 10/04 Ranilluk (Kodi: 62000014210)  prej orës 10:00  deri në ora 13:00

TS 10/04 Ranilluk-Gllogovc (Kodi: 62000014211)  prej orës 10:00  deri në ora 13:00

TS 10/04 Ropotova e madhe (Kodi: 62000014212)  prej orës 10:00  deri në ora 13:00

TS 10/04 Petrit (Kodi: 62000014221)  prej orës 10:00  deri në ora 13:00

TS 10/04 Petrit e re (Kodi: 62000014222)  prej orës 10:00  deri në ora 13:00

TS 10/04 Zeqir Shkoda (Kodi: 62000014225)  prej orës 10:00  deri në ora 13:00

Vendet: Stabilimenti, një pjesë e daljes.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor në degëzimin e fshatit Petrit.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (kodi: 82081007) prej orës  10:00-15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor në largpërçues.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.31 Varrezat e Jahudive (kodi: 11000013) prej ores 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Varret e Jahudive, Rezervuarët, Matiçani dhe Zllatari.

Arsyeja: Testimi i trafove 20kV.

Sqarim: Dalja brenda këtij intervalit mund të kyçet dhe shkyçet disa herë.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 pjesërisht dhe pa tension do të mbeten TS 10/04 kV:

TS 10/04 kV Ismet Krasniqi (kodi: 11000014222) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Arking Sh.P.K Agim Raifi (kodi: 11000014223) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pjesërisht këto dy trafostacione.

Arsyeja: Testimi i trafove 20kV.

Sqarim: Dalja brenda këtij intervalit mund të kyçet dhe shkyçet disa herë.

26.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.27 Normalja (kodi: 11000010) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia dhe  AUK-u.

Arsyeja: Testimi i trafove 20kV.

Sqarim: Dalja brenda këtij intervalit mund të kyçet dhe shkyçet disa herë.

25.11.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rexhep Bislimi (kodi: 40000003) prej orës 09:00-10:00

Vendet: rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit dhe Kisha Katolike.

Arsyeja: Ndarja e urave lidhëse, te TS poshtëshënuar, ku i njëjti lidhet me një kthinë të re.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSSH Bibaj te ura (kodi: 40000003202) prej orës 09:00-21:00

Vendet: Bibaj te ura.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do te ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Eperme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punimeve në PLC.

26.11.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do te ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës  08:00-17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikycja në rrjetin e ri nëntokësor

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do te ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Eperme 1 (kodi: 13000001004) prej ores 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punimeve në PLC.

 3.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Deponia e mbeturinava (kodi: 16100002266) prej orës 09:00-16:00

Vendet: Deponia e mbeturinava.

Arsyeja: Ngritjen e shtyllave  nën tension.

Pejë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Peja II (kodi 500510) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri në ora 16:00.

Vendet: rrugët: Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Avdyl Frashëri (një pjesë), Dr.Nuredin Çeku (një pjesë), Eqrem Çabej,  Gjergj Fishta, Halil Turku (një pjesë), Isa Boletini, Maria Shllaku, Rifat Burxheviq dhe Shaban Spahija, Agim Radoniqi (një pjesë), Asllan Çeshma, Azem Bejta, Bege Maliqi, Beteja e Albulenës (një pjesë), Dëshmorët e Peklenës (një pjesë), e Çamërisë, Gjergj Fishta, Jusuf Kelmendi (një pjesë), Kapetan Rudi, Mbreti Bardhyl, Rifat Burxheviq (një pjesë), Sylë Tabaku dhe Tahir Coli, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Bajram Kelmendi, De Rada, Elena Gjika (një pjesë), Enver Hadri, Esat Berlajolli, Gjenerali Wesly Clarc (një pjesë), Isa Boletini, Lekë Dukagjini, Mbreti Bardhyl (një pjesë), Nëna Terezë (një pjesë), Onufri, Ramiz Xhema (një pjesë), Shaban Spahija (një pjesë), Shaqir Qavolli, Veslli Kllark, Viljem Voker dhe Xhevat Begolli, Burma, Eliot Engel, Faik Konica (një pjesë), Gazmend Zajmi (një pjesë), Gjemajl Shkololli, Kongresi, Lirisë, Mbretëresha Teutë (një pjesë), Qarshia e Gjatë, Shaban Basha, Sheshi Haxhi Zekës, Zejtarëve (një pjesë) dhe Zekirja Rexha (një pjesë), 12 Qershori, Lekë Dukagjini (një pjesë), Maria Shllaku, Qendra Spitalore e Pejës, Manastiri i Pejës, Ujësjellësi, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Avdyl Frashëri (një pjesë), e Tesllës (një pjesë), Flori e Lauri, Koço Floku, Lekë Dukagjini, Mbreti Zog (një pjesë), Mulla Agani (një pjesë), Nëna Terezë, Pal Engjëlli, Perandori Justinian, Rashit Gorani, Rifat Begolli (një pjesë), Xheladin Hana dhe Gjimnazi.

Fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël, Stankaj, Levoshë dhe Maja e Zezë.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

26.11.2020

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi 70000104) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Pastrimin e trasesë brenda objektit.

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
2 pikë në 3 ndeshje, është padyshim një statistikë shumë…