Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

07 prill 16:45

08.04.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (kodi: 61067001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthyesi-MISINI, gurthyesi-Bentakosi i Ri, gurthyesi-Mogillte, fabrika – Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollës në shtyllë të tensionit të mesëm 12/1000-1.

08.04.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV  Gumnisht-2 (Kodi 73000009025) nga ora 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: TS Gumnisht -2.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 20kV sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-kryeministri i Italisë Silvio Berlusconi ka qenë në spital që…